Katalogs

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

02.06.2024 01:06

Iepazīstieties ar FLUX sūkņu daudzveidību šī gada izstādē ACHEMA Frankfurtē.

Apmeklējiet mūs 8. hallē, stends F 24, un iepazīstieties ar mūsu plašo produktu klāstu

Ar devīzi "Daudzveidība, kas kustas" mēs aicinām jūs iepazīt mūsu sūkņu tehnoloģiju pasauli. Mūsu plašo produktu klāstu, kas pazīstams ar savu kvalitāti, uzticamību un izturību, raksturo arī drošība un vienkārša lietošana.



FLUX produktu portfelis atspoguļo daudzpusību, kas nepieciešama, lai veiksmīgi tiktu galā ar visprasīgākajiem izaicinājumiem.Mūsu ACHEMA aktualitātes 2024: iegremdējamais centrbēdzes sūknis VERTIFLOW F 728 - jaunās paaudzes iegremdējamo centrbēdzes sūkņu ekstrēmiem darba apstākļiem. Piemērots kā stacionārs cirkulācijas un filtrēšanas sūknis ar caurplūdi līdz 750 l/min. To raksturo inteliģenta konstrukcija, ko var ļoti viegli pielāgot attiecīgajam pielietojumam. Sērija ir absolūti droša darbībai sausā stāvoklī līdz 600 mm iegremdēšanas dziļumam bez gultņiem šķidruma zonā.

No otras puses, iegremdēšanas dziļumu līdz 1 800 mm var sasniegt, uzstādot slīdošo gultni. Peristaltiskais sūknis PERIPOWER - izstrādāts vissmagākajiem pielietojumiem. Peristaltiskie sūkņi ir pašiesūcoši un ar šļūtenes diametru no 10 līdz 200 mm ir ļoti universāli procesos ar abrazīviem, viskoziem un cietvielas saturošiem medijiem. PERIPOWER sasniedz plūsmas ātrumu līdz 300 m³/h un ļauj saudzīgi sūknēt pat šļīdes jutīgus medijus. Pieejamie šļūteņu materiāli NRH, NBR vai EPDM, arī FDA kvalitātes, ir izturīgi pret gandrīz visiem iespējamiem medijiem. Pateicoties rullīšu tehnoloģijai, sūkņi ir īpaši energoefektīvi un saudzīgi pret šļūteni.

To izturība un vienkāršā apkope padara PERIPOWER par uzticamu partneri jūsu vajadzībām. Sanitārais MINIFLUX - mazs, viegls un higiēnisks, šis modernais IBC konteineru sūknis ir ideāls risinājums sūknēšanas uzdevumiem ar augstām higiēnas prasībām. Sanitārais MINIFLUX ir konstruēts tā, lai līdz minimumam samazinātu tukšo vietu, tam ir augstas kvalitātes virsmas un nav nepieciešams mehāniskais blīvējums.

Sūknis ir ātri un bez instrumentiem demontējams, to ir viegli tīrīt, tāpēc tas ir ideāli piemērots lietojumiem farmācijas un pārtikas rūpniecībā. Taču ar to FLUX klāsts nebeidzas. FLUX produktu klāstā ir arī labi pazīstamie bungu sūkņi un progresējošās dobumainības sūkņi, pneimatiskie diafragmas sūkņi, magnētiski savienoti centrbēdzes sūkņi, motori, plūsmas mērītāji, maisītāji un plašs piederumu klāsts.

Šo klāstu papildina modernas tvertņu iztukšošanas sistēmas, piemēram, VISCOFLUX mobile S ļoti viskoziem medijiem, un kompaktas dozēšanas sistēmas, piemēram, FLUX FILL GT, kas ir izstrādātas, lai vēl vairāk vienkāršotu un optimizētu jūsu ražošanas procesus. Apmeklējiet mūs 8. hallē, stendā F24, un pārliecinieties, kā mūsu sūkņi ne tikai iekustina procesus, bet arī nodrošina pareizo risinājumu katram pielietojumam. Apmeklējuma laikā varat baudīt mūsu garšīgo mīksto saldējumu un dažādas uzkodas - ideāla kombinācija rosinošām sarunām.

Vairāk ziņu

Kas ir KLIMAfit?
Ar KLIMAfit - projektu saskaņā ar Bādenes-Virtembergas fed...

no 28.11.2023.-30.11.2023

SUR/FIN NASF



Klīvlenda, Ohaio/ASV Izstādes dalībniece: FLUX Pumps Corporation...

FLUX-GERÄTE GMBH saņēma zīmogu "Nākotnes darba devējs"
Droša izejvielu ieguve ziepju ražošanai