Katalogs

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

12.05.2023 02:05

Akumulatora ieskats, ko darbina Dragonfly

e-mobilitātes uzplaukums pēdējos gados ir veicinājis akumulatoru tirgus milzīgu izaugsmi, kurai nav redzams beigas. Vienlaikus pieaug pieprasījums pēc pārbaudes tehnoloģijām, lai nodrošinātu akumulatoru veiktspēju un drošību, kā arī lai samazinātu pašreizējo lielo lūžņu daudzumu un palielinātu ražotāju produktivitāti. Šim nolūkam vislabāk piemērotas ir rentgena tehnoloģijas, jo īpaši datortomogrāfija, ko var izmantot, lai detalizēti analizētu bateriju šūnas, moduļus un pat veselus iepakojumus.

. Lai nodrošinātu, ka sarežģītās bateriju šūnas ir sagaidāmie spēka avoti, ražošanas laikā nedrīkst pieļaut kļūdas. Ir daudz kļūdu avotu: lūzumi, gaisa ieslēgumi, svešķermeņi, deformācijas, kļūdainas metinājuma šuves vai neatbilstoša iekšējo slāņu izlīdzināšana. Tas kļūst bīstami, ja pārkares ir nepietiekamas un kontakts starp katodu un anodu izraisa īssavienojumu un līdz ar to letālu ugunsgrēku. Testējot akumulatorus, drošības jautājums ir vissvarīgākais. Tāpēc pārkares pārbaude un mērīšana ir augstākā prioritāte.

Objektīvus, uzticamus un atkārtojamus testa rezultātus var iegūt tikai ar programmatūras palīdzību. Programmatūra nepazīst nogurumu vai jutīgumu. Battery Insights pamatā ir 3D attēlu analīzes programmatūra Dragonfly, kas ļauj izmantot dziļās mācīšanās modeļus. Dragonfly piedāvā ārkārtīgi augstu jutību iespējamo defektu noteikšanai. Turklāt automātisko novērtēšanu var pielāgot arī konkrētā ražotāja specifiskajām prasībām. Battery Insights rūpējas par pilnībā automātisku pārkaru pārbaudi un var apstrādāt arī veselas partijas, izmantojot atbilstošus vairāku daļu turētājus. Automātiski ģenerēts pārskats sniedz informāciju par katras atsevišķas šūnas stāvokli, un to var izmantot, lai noteiktu tendences un optimizētu ražošanas procesu, ievērojami samazinot lūžņu daudzumu.

Izstādē Control jaunā programmatūras pakete Battery Insights tiks prezentēta klātienē ar Comet Yxlon CT sistēmu FF35 CT, un Dragonfly programmatūras speciālists Anton du Plessis demonstrēs un izskaidros tirgū vadošo segmentēšanas un dziļās mācīšanās funkcionalitāti, kas ir Battery Insights pamatā, pie atsevišķas darbstacijas Comet Yxlon stendā.

Control, Štutgarte, 3. zāle / 3202. stends

Vairāk ziņu

Izmantojot datortomogrāfiju, bija paredzēts analizēt Holšteinas ieža nogulumu plāksni, lai...

no 24.01. - 26.01.2024

Nepcon Japan 2024

Šogad izstādē Productronica mēs nāksim klajā ar jaunumu un otrdien, 14. novembrī plkst. 15.00 mūsu stendā B2.454 prezentēsim savu jauno 3D rentgena sistēmu, ko esam izstrādājuši īpaši prasīgajam pusvadītāju tirgum.

Yxlon kļūst par Comet Yxlon. Šī gada Control izstādē rentgena un datortomogrāfijas kontrol...

Yxlon kļūst par Comet Yxlon. Šī gada Control izstādē rentgena un datortomogrāfijas kontroles sistēmu ražotājs paziņoja, ka no 2022. gada 8. septembra tas mainīs nosaukumu uz Comet Yxlon. Jaunais zīmols uzsver Yxlon ilggadējo saistību ar Comet, vadošo pasaules inovatīvo tehnoloģiju uzņēmumu, kas koncentrējas uz plazmas un rentgena tehnoloģiju