Katalogs

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

21.09.2023 01:09

Lielāka elastība un vieglāks darbs ar universālajiem skrūvgriežiem ar ACE gāzes vilces atsperēm

Atvieglojums pārvietošanas un pārveidošanas laikā: universāls skrūvgriezis ar gāzes vilces atsperi un strukturālajiem amortizatoriem no ACE

Metallatelier GmbH universālā skrūvgrieža tālāka pilnveidošana, kas parādīta 1. daļā, papildus mazajiem amortizatoriem ir aprīkota ar gāzes vilces atsperēm un strukturālajiem amortizatoriem no ACE, kas kalpo konstrukcijas aizsardzībai gala pozīcijās un augstākai ražībai. Šie spēka taupīšanas un aizsardzības komponenti kalpo augstuma regulēšanas atvieglošanai, un papildus inovatīvai vispārējai konstrukcijai tie ir šīs lietotāja ziņojuma otrās daļas uzmanības centrā.

Universālie skrūvgrieži, kas izstrādāti un ražoti uzņēmumam Bilgram Chemie GmbH no Ostrahas, Oberschwaben, pārstāv nelielu sēriju. Dizaina idejas autori ir Davids Fukss, ar lietderīgo modeli aizsargātā priekšgājēja izgudrotājs un Metallatelier GmbH īpašnieks, kā arī dizainers Sunjams Rīgers un montāžas komanda no Deggenhauzenes, kas atrodas Bodenezera rajonā. Balstoties uz pieredzi, kas gūta, izstrādājot pirmās sērijas konstrukciju, turpmākā izstrādes procesa galvenais mērķis bija palielināt speciālo mašīnu ražošanas ātrumu, palielināt elastīgumu un atvieglot operatīvā personāla darbu maiņu režīmā. Šīs prasības radās galvenokārt tāpēc, ka kopš COVID 19 pandēmijas uzņēmumam Bilgram Chemie GmbH pēc iespējas īsākā laikā ar dezinfekcijas līdzekļiem ir jāaizpilda un jāpieskrūvē dažāda izmēra pudeles lielos daudzumos.


Vairāk ziņu

Daudzos uzņēmumos digitalizācija un taupīgas vadības pieeja tiek uzskatīta par vēlamu novājēšanas...

Testējot ratiņkrēslus, ražotāji saprotamu iemeslu dēļ rīkojas droši. Tas ...

Testējot ratiņkrēslus, ražotāji saprotamu iemeslu dēļ rīkojas droši. Tāpēc trīs me...

22.12.2023 01:05

Drošības amortizatori
Avārijas apstāšanās speciālisti atzīmē pirmizrādes filmās un televīzijā
Kad runa ir par rūpniecisko amortizācijas tehnoloģiju, ACE ir viens no pirmajiem, uz kuru vēršas lielākā daļa inženieru un projektētāju visā pasaulē. Neatkarīgi no tā, kādi jautājumi šajās dienās ir ekspertiem, ACE vienmēr ātri uz tiem atbild - vai nu tiešsaistē, vai sazinoties personīgi uz vietas.

Ratiņkrēslu dizainā ir daudz iespēju uzlabojumiem. To pierāda vienass Hoss Mobility, kas tika izs...