Katalogs

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

29.11.2023 01:11

Domā digitāli, darbojies lokāli: ACE tehniskais lauka dienests

Kad runa ir par rūpniecisko amortizācijas tehnoloģiju, ACE ir viens no pirmajiem, uz kuru vēršas lielākā daļa inženieru un projektētāju visā pasaulē. Neatkarīgi no tā, kādi jautājumi šajās dienās ir ekspertiem, ACE vienmēr ātri uz tiem atbild - vai nu tiešsaistē, vai sazinoties personīgi uz vietas.

Viens no iemesliem, kāpēc ACE Stoßdämpfer GmbH veiksmīgi sadarbojas ar inženieriem un dizaineriem visā pasaulē, ir uzņēmuma pārdošanas organizācijas daudzpakāpju struktūra. Pirms 60 gadiem Farmingtonā, netālu no Detroitas, ASV, dibināts kā ACE Controls Inc., uzņēmums jau no paša sākuma ir balstījies ne tikai uz tiešo pārdošanu ar sava tehniskā lauka dienesta starpniecību, bet arī uz netiešo kanālu izplatītāju veidā. Šādā veidā ASV izveidotā slāpēšanas tehnoloģiju risinājumu izplatīšanas sistēma visā valstī ir veiksmīgi pielāgota arī 1978. gadā Langenfeldē dibinātajā Vācijas filiālē. Arī ACE Stoßdämpfer GmbH jau 45 gadus darbojas Eiropas tirgū, izmantojot šo izplatīšanas modeli ātruma kontroles, vibrācijas kontroles un drošības produktu nodaļās. Turklāt ekspertu zīmols ACE, kas kopš 2016. gada ir Stabilus grupas daļa, jau agrīnā posmā paplašināja savu konsultāciju un pārdošanas darbību, iekļaujot digitālos pārdošanas kanālus. Papildus pilnīgam kataloga klāsta pārskatam par tūkstošiem mašīnu elementu, tīmekļa vietnē www.ace-ace.de ir pieejamas arī visaptverošas konfigurācijas un aprēķinu iespējas (www.ace-ace.de/de/berechnungen.html), kā arī tiešsaistes veikals (www.ace-ace.de/de/vertrieb-kontakt/shop.html).


"Atsevišķos gadījumos nav aizstājēja personīgajam kontaktam."


ACE digitālie atlases un konsultāciju pakalpojumi uzrunā visas tehniskās mērķgrupas un ir īpaši populāri ārpus tradicionālā darba laika. Pat COVID-19 pandēmijas laikā un jo īpaši laikā, kad bija noteikti kontaktu ierobežojumi, ACE tīmekļa vietnes un integrētā tērzēšanas funkcija bija populāri un daudz izmantoti saziņas kanāli papildus konsultācijām pa tālruni.


Pēc ar koronavīrusu saistīto ierobežojumu atcelšanas ir ievērojami pieaudzis pieprasījums pēc personīgām konsultācijām un tikšanās uz vietas no visām pusēm. Šo tendenci apstiprina arī kopš 2023. gada sākuma pieaugošais tirdzniecības izstāžu apmeklējums un tajās sniegtās konsultācijas. Ralfs Küppers, kopš 2006. gada ACE pārdošanas inženieris, kas atbild par BeNeLux reģionu, piebilst: "Apmācību pasākumos un gadatirgos, kā arī noteiktās konsultāciju situācijās personīgais kontakts nav aizstājējs. To pierāda gadījums ar vienu no mūsu klientiem, kuram bija nepieciešams slāpēšanas risinājums ugunsdrošām bīdāmajām durvīm inovatīvam vides konteinera dizainam. Mēs varējām pa tālruni precizēt tādus konstrukcijas datus kā svars, durvju aizvēršanās ātrums un palēnināmie inerces spēki. Tas ļāva mums sašaurināt attiecīgo iekārtu elementu loku un vienoties par paraugu ņemšanas tikšanos uz vietas." Tikšanās laikā radās vēl konkrētāks priekšstats par konteinera prototipu, tāpēc Ralfs Küppers varēja iepazīstināt projektētājus ar iespējamiem risinājumiem un uz vietas izmēģināt uzstādīt sev vēlamo risinājumu. "Bieži vien es redzu, ka jūs varat piedāvāt ļoti piemērotu, perfekti piemērotu produktu uz vietas. Viens no iemesliem ir tas, ka gados jaunāki darbinieki no klientu puses vairāk darbojas tiešsaistē un ne vienmēr atrod konstrukcijai vispiemērotāko komponentu, kas apgrūtina dzīvi," skaidro BeNeLux pārstāvis no ACE.


Viņa kolēģis Kristofers Bernings, kurš strādā tehniskās pārdošanas jomā ACE galvenajā mītnē Langenfeldē, piekrīt un ziņo par amortizatora pielietojumu kāda liela Vācijas automazgātavu piegādātāja testa iekārtā, kas, iespējams, būtu palicis neatrisināts, ja ACE tehniskā klientu apkalpošanas dienesta darbinieki nebūtu ieradušies uz vietas. Mērķis bija reālos apstākļos parauga sistēmā atrast piemērotus rūpnieciskos amortizatorus, kas ilgtermiņā spētu vēl labāk izturēt ūdens un mazgāšanas ķimikāliju iedarbību turpmākajās automazgātuvēs, kā arī droši palēnināt masas spēkus uz konstrukcijas grozāmajiem svirzieniem ciklu pēc cikla. Īpašs izaicinājums bija, no vienas puses, nerūsējošo virsmu un izturīgu blīvējumu izvēle. Un, otrkārt, galvenais uzdevums bija noteikt iestatījumu vērtības rūpnieciskajiem amortizatoriem testa sērijās, kuriem bija jābremzē dažādas masas birstes veltņi uz grozāmajiem svirzieniem, kas pārvietojas ar dažādiem ātrumiem atkarībā no mazgāšanas procesa un ūdens daudzuma. ACE lauka dienestam izdevās panākt šo balansēšanu uz dzīvā objekta, vispirms testējot parastos, regulējamos rūpnieciskos amortizatorus, līdz tika noteiktas precīzas vērtības sistēmas nepārtrauktai darbībai. "Mēs bijām gatavi samierināties ar rūsu un iespējamiem ūdens un mazgāšanas ķimikāliju radītiem bojājumiem blīvējuma komplektā, lai testu beigās noteiktās vērtības pārnestu uz mūsu pašregulējamiem nerūsējošā tērauda rūpnieciskajiem amortizatoriem. Galu galā kā vispiemērotākie uzdevumam tika noteikti MC3350EUM amortizatori, kurus mēs precīzi pielāgojām vietējiem apstākļiem un pēc tam uzstādījām pielāgotā nerūsējošā tērauda versijā," atceras Kristofers Bernings. Izšķirošais faktors šajā gadījumā klientam bija tas, ka rūpniecisko triecienu absorbcijas tehnoloģiju tirgus līderis atrada partneri, kas ne tikai ļoti ātri atrisināja konkrēto situāciju testēšanas rūpnīcā, bet arī spēja īsā laikā izgatavot un piegādāt pielāgotus modeļus.


Bezmaksas apmācība un demonstrācijas

Divos piemēros aprakstītajos gadījumos aprakstītais reakcijas ātrums un individuāli risinājumi raksturo arī ACE pārdošanas nodaļas darbību citu pakalpojumu sniegšanā. Tie ietver bezmaksas produktu demonstrācijas un apmācības kursus, ko interesenti un klienti var organizēt ar uzņēmuma tehniskā lauka dienestu. Piemēram, nelielām grupām līdz astoņiem cilvēkiem ir iespējams klātienē izbaudīt pakalpojuma priekšrocības, saņemot kompetentas, individualizētas konsultācijas un atbalstu, apmeklējot ACE demonstrācijas transportlīdzekli (www.ace-ace.de/de/vertrieb-kontakt/vorfuehrwagen.html) uz vietas. No vienas puses, ACE pārstāvis iepazīstinās dalībniekus ar paraugrisinājumiem no četru uzņēmuma nodaļu produktu klāsta (www.ace-ace.de/de/produkte.html). No otras puses, atkarībā no klientu prasībām var izcelt arī atsevišķus amortizācijas vai vibrāciju kontroles tehnoloģiju aspektus vai demonstrēt ātruma kontroles vai konstrukciju drošības komponentus. "Vislabāk ir tad, kad var pārliecināt inženierus, kuri vēl domā par pareizo risinājumu kādai amortizācijas problēmai, par mūsu plašo risinājumu klāstu," skaidro Jergs Brinkmans, ACE apmācību vadītājs. Viņš arī norāda, ka apmeklējumam ir nepieciešama tikai stāvvieta un 230 V strāvas pieslēgums un ka mācību sesija ar ACE vidēji ilgst 45 līdz 60 minūtes. "Papildus šāda veida demonstrācijām mēs sniedzam arī bezmaksas lekcijas un lekcijas tehniskajās koledžās un universitātēs," viņš piebilst un aicina pasniedzējus, kuri ir ieinteresēti sniegt lekciju, iepriekš saskaņot tēmu ar viņu pa e-pastu j-brinkmann@ace-int.eu (www.ace-ace.de/en/service-downloads/universitaeten-und-hochschulen.html).






Ventiļu tehnoloģija, VibroChecker un daudz kas cits
Jautāts par atslēgas vārdu "uz vietas", Ralfs Küppers norāda uz vēl vienu pievienoto vērtību ACE klientiem: tas ir iespējams, piemēram, ja ir uzstādītas rūpnieciskās gāzes spiediena vai gāzes spriedzes atsperes. "Mūsu lauka servisa darbības ietvaros dažkārt klientu apmeklējumu laikā mums tiek lūgts pārbaudīt mūsu piegādātās sastāvdaļas un, ja nepieciešams, vēl labāk pielāgot tās attiecīgajam projektam." Tas ir iespējams, piemēram, ja ir uzstādītas rūpnieciskās gāzes spiediena vai gāzes spriegojuma atsperes. Pateicoties ACE izmantotajai vārstu tehnoloģijai, tehniķi var vai nu izmantot īpašo DE-GAS rīku (www.youtube.com/watch?v=Vf23LnIQnkE), lai slāpeklis no cilindriskajiem komponentiem izplūstu ar precizitāti līdz Ņūtonmetram, vai arī pievienot to, izmantojot piegādāto uzpildes kārbu, lai nepieciešamais pagarinājuma vai vilkmes spēks būtu precīzi pielāgots vēlamajiem apstākļiem. ACE tehniķi izmanto arī mobilo lietotni VibroChecker, lai nepieciešamības gadījumā izmērītu vibrācijas klientu sistēmās un mašīnās (www.ace-ace.de/de/service-downloads/mobile-apps.html). ACE izstrādāto programmatūru, kas paredzēta lietošanai ar iPhone vai iPad, ikviens interesents var bez maksas lejupielādēt no Apple AppStore, un tā sniedz vērtīgus pakalpojumus vibrāciju un triecienu novēršanai, jo īpaši mobilā lietojumā, testējot vibrāciju jutīgas konstrukcijas (https://apps.apple.com/de/app/vibrochecker/id819293915). Tas simbolizē arī starppersonu konsultāciju pakalpojumu sintēzi tehniskā lauka dienesta darbā ar klientiem un savstarpēju darba atvieglošanu, izmantojot digitalizāciju un brīvi pieejamus tiešsaistes risinājumus. ACE Stoßdämpfer GmbH tādējādi gūst punktus no klientu viedokļa gan ar klātbūtni, gan ar kompetenci. Pateicoties dalībai Stabilus grupā, kas kotēta MDAX, šīs abas priekšrocības tiek pastāvīgi paplašinātas. Par to liecina, piemēram, tas, ka pasaulē vadošais gāzes atsperu, amortizatoru un elektromehānisko izpildmehānismu piegādātājs automobiļu nozarē ir īpaši pielāgojis savu pārdošanas struktūru arī rūpniecisko klientu vajadzībām, tostarp mašīnbūves nozarē. Jaunizveidotā pārdošanas komanda tagad var piedāvāt arī Stabilus Industrial nodaļas risinājumus, tādējādi nodrošinot vēl plašāku piemērotu mašīnu elementu klāstu praktiski jebkurām prasībām. Inženieriem un konstruktoriem tas nozīmē, ka tagad viņi var izvēlēties un uzstādīt pareizos risinājumus uz nākotni orientētām konstrukcijām no viena avota, konsultējoties uz vietas vai tiešsaistē.






Vairāk ziņu

Daudzos uzņēmumos digitalizācija un taupīgas vadības pieeja tiek uzskatīta par vēlamu novājēšanas...

Testējot ratiņkrēslus, ražotāji saprotamu iemeslu dēļ rīkojas droši. Tas ...

Testējot ratiņkrēslus, ražotāji saprotamu iemeslu dēļ rīkojas droši. Tāpēc trīs me...

22.12.2023 01:05

Drošības amortizatori
Avārijas apstāšanās speciālisti atzīmē pirmizrādes filmās un televīzijā

Ratiņkrēslu dizainā ir daudz iespēju uzlabojumiem. To pierāda vienass Hoss Mobility, kas tika izs...

Atvieglojums pārvietošanas un pārveidošanas laikā: universāls skrūvgriezis ar gāzes vilces atsperi un strukturālajiem amortizatoriem no ACE