Katalogs

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

22.12.2023 01:12

Drošības amortizatori

Avārijas apstāšanās speciālisti atzīmē pirmizrādes filmās un televīzijā

Arvien ātrāki izsekošanas kadri, arvien augstākas izšķirtspējas attēli: līdz ar digitālo filmu tehnoloģiju attīstību producentu un raidorganizāciju studijās pieaug prasības attiecībā uz aprīkojuma kvalitāti un drošību. Viens no celtņu, leļļu un sekošanas sistēmu tirgus līderiem neriskē un paļaujas uz hidrauliskajiem drošības amortizatoriem kā vienu no bremzēšanas tehnoloģijas sastāvdaļām.

"Drošs atbalsts katrā filmēšanas laukumā" ir Egripment, pasaulē strādājoša uzņēmuma, kas specializējas filmu un TV komandu tehniskajā aprīkojumā un atbilstošos pakalpojumos, kvalitātes solījums. Studiju tehnoloģiju speciālisti no Nīderlandes papildina augsto tehnoloģiju un pēcpārdošanas pakalpojumu apvienojumu ar mūža garantiju saviem lelejiem un celtņiem. Tāpēc nav pārsteidzoši, ka Egripment risinājumus var atrast daudzās izstādēs un pasākumos gan iekštelpās, gan āra scenogrāfijās. Piemēram, uzņēmums piegādā sliežu celiņus gan uz zemes, gan piekārtām konstrukcijām un atbilstošus tālvadības lelles, kas ir būtiska programmas daļa filmu un televīzijas filmēšanas laikā brīvdabas, halles un studijas izrādēs vai koncertos, kā arī sporta pasākumos, tostarp olimpiskajās spēlēs.
.

The Fast and the Furious

Papildus kvalitātei un atbalstam Egripment piedāvā vēl vienu lielu priekšrocību: inženiertehnisko zinātību, kas balstīta uz vairāk nekā 40 gadu praktisku darbu šajā nozarē. Tas izriet no ikdienas kontaktiem ar operatoriem, filmēšanas komandām, operatoriem un tehniķiem, kuri strādā

pastāvīgi augstākā profesionālā līmenī. Līdztekus pieredzei, ko uzņēmums Egripment gūst darbavietā, lielu uzmanību pievērš arī dizainam un inovācijām. Kopā ar pastāvīgām konsultācijām uzņēmums nodrošina, ka produkti atbilst visu filmu tirgu vajadzībām. Rezultātā ir izstrādātas sarežģītas Egripment celtņu, leļļu, tālvadības kameru galvu un dažādu izsekošanas sistēmu sērijas.

Rick Velthof, Egripment globālais pārdošanas vadītājs, skaidro: "Mūsu klienti no mūsu risinājumiem sagaida ne tikai augstu kvalitāti, bet arī augstu uzticamības līmeni, ko mēs dokumentējam, piemēram, ar mūža garantiju." Viņš ilustrē Egripment konstrukcijām izvirzītās prasības ar šādu salīdzinājumu: "Lai gan vēl ne pārāk sen bija iespējams pabeigt sekošanas kadrus ar elektroniski vadāmiem apstādinājumiem un nostiprināt tālvadības kameras lelliņu uz sliedes sistēmas gala pozīcijās, izmantojot gumijas buferus, mūsdienu ātrumi studijās vai sporta pārraidēs ir pārāk lieli, lai šāda veida drošības elementiem būtu iespējams. Vēl viens piemērs ir sasniedzamā izšķirtspēja, kas jau tagad ir 8K." Šādas augstas tehniskās īpašības prasa, lai pašreizējās studijas un ierakstu tehnoloģijas pirms lietošanas tiktu ļoti precīzi kalibrētas un lai visā ražošanas laikā tiktu saglabāta tikpat augsta datu kvalitāte. Riks Velthofs: "Šādos apstākļos gandrīz neviena ražošana nevar atļauties tērēt daudz laika, lai atkārtoti kalibrētu kameru un lelli, kas nepareizas darbības vai pēkšņa strāvas padeves pārtraukuma dēļ ir ietriecies gumijas buferos un pēc tam atlēkuši atpakaļ. Lai šo duetu atkal saskaņotu ar pārējo aprīkojumu, piemēram, vadības monitoriem un apgaismojuma sistēmu, atsevišķos gadījumos tas var ilgt līdz pat trim dienām."

Šādi nepieņemami dīkstāves laiki vizuālajā jomā ir viens aspekts, lai izvirzītu lielākas drošības prasības, vēl viens aspekts ir filmu tehnoloģijas skaņas daļa, jo daudzu servomotoru un jo īpaši gumijas buferu bremzēšanas kustības ir viss, kas nav kluss, un var traucēt skaņu režisoriem viņu darba laikā. Tomēr vislielākās bažas rada tas, lai novērstu vēl dārgākus bojājumus, ja trases beigās notikušajā avārijā nopietni bojājas lelle un kamera. "Mūsu vispārējā sliežu sistēma ir ar tālvadības pulti vadāma kameras sistēma, kas sver līdz 80 kg un kas pārvietojas pa 40 cm platām sliedēm ar maksimālo ātrumu 3 m/s maksimālajā 50 m garumā, kā arī nodrošina iespēju veikt līkumus. Ja šāda ceļa galā notiek reāla avārija, kameras bojājumi vien var sasniegt vairāk nekā 100 000 eiro," ziņo Riks Velthofs. Lai izvairītos no šāda veida negadījumiem filmēšanas laukumā, Egripment komanda rūpīgi izpētīja drošības produktu tirgu lineārās tehnikas jomā un uzzināja par ACE Stoßdämpfer GmbH no Langenfeldes Vācijā, kas specializējas rūpnieciskās slāpēšanas tehnikas jomā. No vienas puses, Egripment uzmanību piesaistīja tiešsaistes klātbūtne un plašais kustību vadības risinājumu klāsts vietnē www.acecontrols.co.uk, kā arī vietnē www.ace-ace.nl/ holandiešu valodā. No otras puses, to veicināja arī ACE pārdošanas komandas personīgā klātbūtne Nīderlandē.


Last Man Standing

Pirms 60 gadiem netālu no Detroitas, Mičiganas štatā, ASV, dibinātais ACE Controls Inc. kā pasaulē strādājošs rūpniecisko amortizatoru izstrādātājs un piegādātājs ir ne tikai regulējamo amortizatoru izgudrotājs un joprojām pašreizējais tehnoloģiju līderis, bet arī uzņēmums, kas kopš 2016. gada ir Stabilus grupas daļa. ACE Stoßdämpfer GmbH, Vācijā bāzētais meitasuzņēmums Eiropā, aptver tirgu ar izplatītāju un arī ar pārdošanas inženieru komandu. Šajā konkrētajā gadījumā, tāpat kā daudzu citu pieteikumu gadījumā pirms tam, Ralfs Küppers un Han Titulaer kā ACE pārstāvji BeNeLux valstīs bija burtiski vistuvāk. Rick Velthof no Egripment: "Papildus labajam iespaidam, kas mums jau bija radies, spriežot pēc ACE Nīderlandes mājaslapas, Ralfs Küppers ātri reaģēja un bija gatavs mūs īsā laikā apmeklēt, tādējādi uz vietas iepazīstoties ar konstrukciju un piedāvājot mums perfekti piemērotu hidrauliskās slāpēšanas risinājumu."

Ziemeļholandes pilsētā Nederhorst den Berg, kas atrodas tiešā Hilversumas, starptautiski pazīstamas ar savu televīzijas un radio staciju, tuvumā, Ralfs Küppers, pateicoties Egripment tehniskajiem darbiniekiem, iepazinās ar dažādām sliežu ceļu sistēmām un ratiņiem, kā arī ar svarīgākajiem datiem, kas minēti attiecībā uz svaru, ātrumu un sliežu ceļu sistēmu braucamo maršrutu. "Kā sporta līdzjutējs, kurš jau bija redzējis, kā tiek izmantotas modernās tālvadības kameras, piemēram, peldēšanas sacensībās, es braucu uz Egripment ar aptuvenu priekšstatu par lineārās tehnoloģijas veiktspēju un atbilstošo nepieciešamo palēnināšanas veiktspēju. Taču praksē daudzās televīzijas stacijās, piemēram, spēļu raidījumu vai tiešraižu laikā, kurās piedalās vairāki ātri kustīgi cilvēki, vai koncertu laikā, lelles sasniedz ātrumu, kas pārsniedz 50 km/h. Tas lika man saprast, ka šajā gadījumā visam ir jābūt vienmērīgam un bez trokšņa avārijas apstāšanās gadījumā - un arī patiešām ātram." Attiecīgi viņš izmantoja ACE projektēšanas programmatūru www.acecontrols.co.uk/uk/sizing/safety-products/online-calculation.html, ievadīja galvenos datus par masu, ātrumu un attālumu un ierosināja izmēģinājuma nolūkā uzstādīt divus SCS33-25EU drošības amortizatorus, katru no tiem pirms tam testa nolūkos uzstādītās sliežu ceļa konstrukcijas galā. Šie hidrauliskie mašīnu elementi, kas paredzēti tikai avārijas apturēšanas uzdevumiem ar kalpošanas laiku līdz 1000 pilnas slodzes cikliem, uzticami sniedz savus pakalpojumus tūkstošiem rūpniecisku pielietojumu, burtiski kā pēdējie, lai aizsargātu lineārās konstrukcijas. Tie kalpo arī kā sava veida mehāniskie gaisa spilveni jutīgiem komponentiem, piemēram, ragavām un tām piestiprinātajām konstrukcijas daļām, kad tās tiek paātrinātas uz sliežu ceļa un, ja notiek ļaunākais, pēc nokļūšanas galapunktā nekavējoties un bez atsitiena efekta jāpalēnina līdz 0 km/h. Ar šādiem lauriem Ralfs Kīperss bija pārliecināts, ka viņa uzņēmuma drošības spēki, kas jau ir pierādījuši savas kvalitātes neskaitāmās ārkārtas situācijās un kam nav sveši portāli un konveijeru sistēmas, pārstrādes centri vai montāžas mašīnas visā pasaulē, izturēs arī filmu un televīzijas industrijas pirmizrādes laikā.


Silent Movie

Pateicoties to kompaktajam dizainam ar izmēru M33x1,5 un nepārtrauktam vītņojumam, drošības elementus, no kuriem katrs sver 0,5 kg, var ātri integrēt konstrukcijā, un to tumšie, rūdītā tērauda ārējie korpusi labi izskatās antracīta krāsas filmu uzņemšanas ierīču vidē. "Lai palielinātu elastību un vēl labāk pielāgotu šo avārijas apstādināšanas risinājumu klientu specifiskajiem apstākļiem uz vietas, SCS33-25EU aizbīdņi ir uzstādīti universāli regulējamās Egripment skavu uzmavās. Tādējādi tie pilda funkciju maigi apturēt lelles kustības beigās, kā arī līdz minimumam samazina bojājumus un vibrāciju. Savukārt universāli regulējamo skavošanas uzmavu īpatnība ir tā, ka, nosakot sliežu ceļa maršrutu, var viegli uzstādīt starpposma bremzes, un principā var nodrošināt bezgalīgi garus sliežu ceļus," par turpmāko sadarbības gaitu ziņo Ralfs Kīperss. Pašregulējamie drošības amortizatori ar 23,2 mm gājienu darbojas ar regulāru enerģijas absorbciju līdz pat 310 Nm uz gājienu, ja notiek lelles sadursme. Tas nozīmē, ka pie noteiktajām vērtībām - maksimālā masa 80 kg un kustības ātrums 3 m/s - avārijas apstāšanās gadījumā tie patērē 100 % enerģijas bez atsitiena efekta un iegūto siltumu izdala vidē caur tērauda ārējo korpusu. Pateicoties aprakstītajām galvenajām priekšrocībām avārijas apstāšanās gadījumā, hidrauliskie amortizatori ir mūsdienīgāki mūsdienu filmu uzņemšanas tehnoloģiju prasībām, un tie sniedz vēl vienu priekšrocību salīdzinājumā ar iepriekš izmantotajiem gumijas buferiem: Tie arī rada mazākus atbalsta spēkus uz sliedēm trieciena brīdī, tas ir, kad paātrinātās masas atsitīsies pret detaļu. Pēc ACE risinājuma uzstādīšanas Egripmentā vairs netika konstatēta sliežu ceļa konstrukcijas izliekšanās bremzēšanas laikā. . Rika Velthofa apgādā strādājošie ir saņēmuši labas atsauksmes no klientiem par hidraulisko amortizatoru tehnoloģijas paaugstināto drošību un papildu izmantošanas iespējām. Tā ne tikai parāda savas stiprās puses pie pilnas kameras kustības un maksimālā ātruma 0,5 m/s, bet arī pārliecina otrā ātruma diapazona galā, jo drošības amortizatorus var izstumt cauri tā gājienam, ja ātrums slīdot ir vismaz 0,02 m/s. Šādos apstākļos amortizators nodrošina minimālu pretestību saskares masām, un nepastāv bremzēšanas efekts, tāpēc filmēšanas grupa uz uzņemšanas laukuma var pārvietot tālvadības lelli pret amortizatoriem gandrīz palēninātā kustībā, ārkārtīgi lēni un ļoti klusi izbeidzot kameras kustību. Ņemot vērā mūsdienu bieži vien automatizētās tehnoloģijas un augsto trokšņu jutības līmeni studijā, tā ir vēl viena priekšrocība salīdzinājumā ar iepriekšējās paaudzes amortizatoriem. .





Vairāk ziņu

Daudzos uzņēmumos digitalizācija un taupīgas vadības pieeja tiek uzskatīta par vēlamu novājēšanas...

Testējot ratiņkrēslus, ražotāji saprotamu iemeslu dēļ rīkojas droši. Tas ...

Testējot ratiņkrēslus, ražotāji saprotamu iemeslu dēļ rīkojas droši. Tāpēc trīs me...

Kad runa ir par rūpniecisko amortizācijas tehnoloģiju, ACE ir viens no pirmajiem, uz kuru vēršas lielākā daļa inženieru un projektētāju visā pasaulē. Neatkarīgi no tā, kādi jautājumi šajās dienās ir ekspertiem, ACE vienmēr ātri uz tiem atbild - vai nu tiešsaistē, vai sazinoties personīgi uz vietas.

Ratiņkrēslu dizainā ir daudz iespēju uzlabojumiem. To pierāda vienass Hoss Mobility, kas tika izs...

Atvieglojums pārvietošanas un pārveidošanas laikā: universāls skrūvgriezis ar gāzes vilces atsperi un strukturālajiem amortizatoriem no ACE