Katalogs

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Atpakaļ pie saraksta

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH 3D mērīšanas sistēmas (CARMET)

Izmeklēšanas pieprasījums  

Ekskluzīvas funkcijas plašam klāstam

ZEISS CARMET ir ekonomisks, visaptverošs komplekts, kas neatstāj neko, ko vēlēties, un piedāvā ZEISS kvalitāti.

Piekļuve vienā līmenī ar grīdu

ZEISS CARMET modelis ar vienā līmenī iebūvētu grīdu nodrošina brīvu piekļuvi no visām pusēm. Ir pieejama arī uz grīdas montējama versija, kas paredzēta lietošanai uz esošiem pamatiem.

Precizitāte un dinamika

ZEISS CARMET Z kolonnai ir trapecveida forma. Plašais pamats nodrošina stabilitāti un stingrību maksimālai precizitātei. Uz augšu izvirzītā konusveida forma samazina svaru, kas labvēlīgi ietekmē dinamiku. Tādējādi ZEISS CARMET apvieno precizitāti un dinamiku izcilā konstrukcijā.

Lineārās vadotnes ar lodīšu ķēdēm

Lineārās vadotnes ar lodīšu ķēdēm ZEISS visās asīs uzstādītas lineārās vadotnes ar lodīšu ķēdēm, kurām raksturīga augsta stingrība, vienmērīga darbība un nelielas apkopes prasības.

Integrēta vadība

ZEISS CARMET tiek vadīts ar kustīgu vadības bloku, kas integrēts mērīšanas iekārtā. Tas samazina saskarņu skaitu, paātrina uzstādīšanas procesu un samazina prasības pēc vietas. Vadības bloka korpuss kalpo arī kā vadības paneļa turētājs.

Drošība

ZEISS CARMET horizontālā roka ir aprīkota ar vietu taupošu aizsardzību pret sadursmēm abās pusēs, lai pasargātu cilvēkus un materiālus no traumām un bojājumiem. Drošību veicina arī ZEISS mašīnās pārbaudītās berzes piedziņas, kas vienkārši izslīd, ja rodas aizsprostojums.

Temperatūras stabilitāte

Visiem strukturāli svarīgajiem komponentiem ZEISS konsekventi izmanto tēraudu, kas nodrošina vienmērīgu, kontrolētu termisko izplešanos. Turklāt Z kolonna ir arī termiski izolēta, izmantojot F.I. tehnoloģiju. Rezultāts: Mašīnu var izmantot plašā temperatūras diapazonā no 16 līdz 24 °C, ievērojot noteikto mērījumu kļūdu. Turklāt mašīna nav jādzesē, un temperatūras kompensācija nav nepieciešama. Turklāt vieglo izolācijas vāku var ātri un viegli noņemt, lai veiktu apkopi.

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu 3D mērīšanas sistēmas jomā

3D mērīšanas sistēmas (CONTURA)

Kompaktās klases references mašīna

CONTURA - plaša ZEISS platforma elastīgai, uzticamai un bezkompromisa kvalitātes nodrošināšanai. Jaunākā paaudze ir vēl precīzāka un pied...

3D mērīšanas sistēmas (ACCURA)

Risinājums, kas aug kopā ar jums

Vai veiktspēja un precizitāte ir jūsu galvenās prioritātes? Pateicoties plašajam konfigurāciju klāstam, ZEISS ACCURA var pielāgot jūsu vaja...

3D mērīšanas sistēmas (XENOS)

Atsauce

ZEISS XENOS darbojas visur, kur tiek prasīta maksimāla precizitāte - pētniecības institūtu mērījumu laboratorijās, kosmiskās aviācijas un optiskās rūpniecības nozar...

3D mērīšanas sistēmas (MMZ T)

Apbrīnojama mērījumu diapazona un precizitātes kombinācija.Ideāli piemērots lieliem pārnesumiem.

Ar mērījumu diapazonu līdz 14,8 m³ MMZ T līnija ir lielākā no Carl Zei...

3D mērīšanas sistēmas (MMZ E)

Ideāli piemērots lielu detaļu iekraušanai vienā līmenī ar grīdu.

MMZ E portālceltņu mērīšanas mašīnas ir ideāli piemērotas ar grīdas konveijeru transportētu detaļu pārbaude...