Katalogs

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

Par OKS Spezialschmierstoffe GmbH

Triboloģija ir OKS lielā kaislība. Kopš uzņēmuma dibināšanas 1978. gadā šajā ziņā nekas nav mainījies. Balstoties uz daudzu gadu pieredzi, tiek ražotas augstas veiktspējas smērvielas, kas paredzētas apkalpošanai un montāžai un tiek piegādātas ar pārliecību, pateicoties ciešam komandas darbam. Protams, šajā procesā tiek nodrošināta aktīva vides aizsardzība un darba drošība.

Klienti rūpniecībā, tirdzniecībā, ražošanas un pārstrādes uzņēmumos novērtē produktu augsto kvalitāti un uzticamību. Frikcijas problēmas tiek droši un uzticami samazinātas, jo īpaši kritiskos lietojumos vai sistēmās un iekārtās, kas pakļautas augstām slodzēm. Īsāks mašīnu un sistēmu uzstādīšanas laiks un pagarināts apkopes cikls nozīmē ievērojamu izmaksu ietaupījumu un vairāk laika citiem jūsu kā klienta uzdevumiem.

Uzņēmuma atrašanās vieta Maisachā, netālu no Minhenes, ietver modernu izstrādes un ražošanas rūpnīcu, globālu tirdzniecības atbalstu un centrālo loģistikas centru.

OKS ir TOP partneris tirdzniecībā un izplata visu savu sortimentu, izmantojot atlasītu starptautisku tirdzniecības tīklu. Arvien vairāk klientu izmanto šo tīklu, lai iegūtu vienādus produktus ar vienādiem kvalitātes standartiem visās savās atrašanās vietās.

Kopš 2003. gada OKS ir daļa no Freudenberg grupas, kurā tā ir integrēta Freudenberg Chemical Specialities (FCS) apakšgrupā.

Augsttemperatūras smērviela pārtikas pārstrādes tehnoloģijām (OKS 479)

OKS 479 ir pilnībā sintētiska smērviela pārtikas pārstrādes tehnoloģijām, ko izmanto rites un berzes gultņu, kā arī citu mašīnu elementu eļļošanai paaugstinātās darba temperatūrās.

...

Ūdensizturīga augstspiediena smērviela pārtikas tehnoloģijām (OKS 480)

Pilnībā sintētiska kalcija sulfonāta kompleksā smērviela augstām slodzēm un spiedienam, ko izmanto pilnīgas pārtikas pārstrādes tehnoloģijās.

Piemērošanas jomas

  • ...

Atvērt zobratu izsmidzināšanu (OKS 491)

OKS 491 ir atklātu zobratu smidzinātājs, kas paredzēts lēni rotējošu, atvērtu zobratu un tērauda trošu u. c., kas pakļauti augstam spiedienam, putekļiem vai korozīvai ietekmei, piemēram, ārējiem laika...

OKS speciālie smērvielu materiāli ne tikai uzlabo iekārtu un sistēmu veiktspēju, bet arī atbilst kvalitātes standartiem saskaņā ar DIN ISO 9001.
Jau vairākus mēnešus saldētu produktu ražotāju ražošanas jauda ir noslogota līdz maksimumam, un ir svarīgi izvairīties no iekārtu dīkstāvēm un kļūmēm. Tāpēc profesionāla apkope arvien vairāk kļūst par izšķirošu veiksmes faktoru

Katram lietojumam piemērots smērviela.

Tas jo īpaši attiecas uz komunālajiem lietojumiem,...