Katalogs

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Par Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Jau aptuveni 85 gadus Dolezych vārds simbolizē kompetenci un veiktspēju. Produkti un pakalpojumi, kas atbilst visaugstākajiem kvalitātes standartiem, padara Dolezych par vienu no vadošajām virvju, pacelšanas, stropu un kravu nostiprināšanas tehnoloģiju adresēm.

Ar mūsdienīgām tehnoloģijām un arvien jaunām inovācijām uzņēmums ir kļuvis par vienu no lielākajiem ražotājiem Eiropā. Šobrīd Dortmundes mātesuzņēmumā un septiņos ārvalstu meitasuzņēmumos strādā vairāk nekā 650 darbinieku:

Dolezych produkti no pilna klāsta, kas aptver vairāk nekā 20 000 izstrādājumu, tiek izmantoti visur, kur nepieciešams pacelt, transportēt vai nostiprināt kravas rūpnīcā, būvlaukumā, uz ceļa, pa dzelzceļu, pa ūdeni vai gaisu.milzīgā daudzveidība atspoguļo klientu vajadzības.

: Tā kā papildus universāli lietojamiem palīglīdzekļiem ir daudz speciālu pielietojumu ikdienā, mērķis ir nodrošināt visu klāstu un uz klientu orientētu izstrādes darbu. Turklāt Dolezych piedāvā visaptverošu pakalpojumu paketi ar konsultācijām, testēšanu, apkopi un remontu visiem celšanas, stropēšanas un kravu nostiprināšanas piederumiem, tiešsaistes veikalu un 24 stundu piegādes pakalpojumu noliktavā esošajām precēm visā valstī.
Parasti kravas nostiprināšanai un nostiprināšanai tiek izmantotas stiprinājuma siksnas. Taču dažreiz arī netradicionāli veidi var palīdzēt sasniegt mērķi
Izmanto kā galvas siksnu

05.07.2023 01:05

#Spotted



Astoņi metri auklas ķēdes, kas vienkārši brīvi pārmesta pāri kreisajam plecam, tajā p...

Dolezych nodrošina drošību autotransportlīdzekļos
Udo Doležihs atkārtoti ievēlēts par priekšsēdētāju