Katalogs

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

14.12.2021 04:12

Trīs ifm produkti iegūst prestižo dizaina balvu

ifm ir trīs iemesli, kāpēc svinēt šī gada Vācijas Dizaina balvas pasniegšanas ceremoniju. LI līmeņa sensors, daudzslāņu pārklājuma ripa un TCC temperatūras sensors ir ieguvuši prestižas dizaina balvas.

Šogad Vācijas Dizaina balva svin savu desmito gadadienu. Šoreiz uzvarētāju prezentācijas tēma ir "Kā domā dizaineri". Vācijas Dizaina balva ir Vācijas Dizaina padomes starptautiskā prēmijas balva, un tā ir viena no pasaulē atzītākajām dizaina balvām. Kopš tās dibināšanas Vācijas Dizaina gada balvas pirmo desmit gadu laikā jau ir pasniegtas 375 prestižās "Zelta" balvas no aptuveni 20 000 iesniegto darbu no 87 valstīm.

Produkti no ifm ieguva trīs reizes vairāk punktu nozares kategorijā. LI līmeņa sensors, kas uzticami uzrauga tvertņu un konteineru robežlīmeņus, saņēma balvu "Uzvarētājs". Ūdens, eļļas, dzesēšanas šķidrumi un to temperatūra tiek mērīta saskarē ar vidi. Induktīvā poga ļauj lietotājam mijiedarboties ar sensoru. 360° apļveida gaismas diode sniedz informāciju par mediju līmeni tvertnēs. Tā konstrukcija nodrošina optimālas drenāžas un tīrīšanas īpašības. LI sekmē ekonomisku un ilgtspējīgu iekārtas darbību, vienlaikus ievērojot visaugstākos konstrukcijas un precizitātes standartus.

Žūrija piešķīra balvu "Par izcilu izstrādājuma dizainu" E12725 - daudzslāņu pūslītei, kas palīdz skaidri norādīt vārstu pozīcijas, kuras citādi paliktu neredzamas. Tā sniedz lietotājam informāciju par iekārtu, lai atvieglotu tās vadību, vienlaikus atbalstot tās ekonomisku un ekoloģisku darbību. Pateicoties patentētās indikācijas sistēmas augstajai pielāgošanas pakāpei un vieglai lietošanai montāžas laikā, ir panākts gan sastāvdaļu, gan sarežģītības samazinājums, kas atbilst automatizētas iekārtas izaicinājumiem.

TCC temperatūras sensors, ko izmanto jutīgos procesos, piemēram, pārtikas rūpniecībā, saņēma "Īpašo atzinību". Skaidri redzamais 3 krāsu signalizācijas elements nodrošina skaidru indikāciju par instrumenta stāvokli. TCC neatkarīgi nosaka un signalizē novirzes gan digitāli, gan vizuāli. Tādējādi sensors palīdz uzlabot kvalitātes nodrošināšanu starp diviem kalibrēšanas punktiem. Pateicoties pārskatāmajam dizainam, ideālām tīrīšanas funkcijām un augstas kvalitātes materiāliem, tas ir gan ekoloģisks, gan ekonomisks risinājums.

. Kāroto balvu pasniegšana notiks nākamā gada februārī. Plašāka informācija par apbalvotajiem produktiem pieejama vietnē www.ifm.com.

Vairāk ziņu

Vīzija ar IO-Link? Tas ir iespējams!
Esene, 2023. gada decembris - Vācijas Dizaina balvu atkal saņem ifm. Pēc tam, kad 2021. gadā žūrija pēdējo reizi ar šo prestižo balvu apbalvoja trīs uzņēmuma produktus, 2024. gadā tā pasniegs balvu par stāvokļa uzraudzības rīku moneo RTM. Tā ir pirmā dizaina balva, kas piešķirta ifm programmatūras produktam.
2022. gada septembrī notika svinīgā ifm electronic jaunā biroja atklāšana Stambulā, piedaloties vairākiem viesiem un darbiniekiem.
  • Precīza īpaši tīra ūdens un ūdens plūsmas mērīšana
  • Izturīga, bezko...
Objektu noteikšana un pārbaude vienā ierīcē

ifm būvēs jaunu uzņēmuma galveno mītni Esenē
Nepārtrauktā izaugsme pēdējos gados un prognoze...