Katalogs

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

16.12.2022 02:12

Pasaule attīstās. Arī Yxlon attīstās.

Yxlon kļūst par Comet Yxlon. Šī gada Control izstādē rentgena un datortomogrāfijas kontroles sistēmu ražotājs paziņoja, ka no 2022. gada 8. septembra tas mainīs nosaukumu uz Comet Yxlon. Jaunais zīmols uzsver Yxlon ilggadējo saistību ar Comet, vadošo pasaules inovatīvo tehnoloģiju uzņēmumu, kas koncentrējas uz plazmas un rentgena tehnoloģiju.

Jaunā zīmola Comet Yxlon svaigs, moderns dizains atspoguļo uzņēmuma inovācijas un entuziasmu risināt klientu izaicinājumus.

"Comet Yxlon" zīmols atspoguļo gadu desmitiem ilgušās rentgena tehnoloģiju zināšanas un aizraušanos ar jaunu lietu radīšanu - saskaņā ar devīzi "Pieredzes vadīts. Driven by curiosity."," saka Kevin Crofton, Comet Group izpilddirektors un Yxlon prezidents. "Zīmolu maiņa stiprina mūsu klātbūtni un vēlreiz apliecina mūsu nozīmi Comet Group."

Yxlon uzņēmējdarbības pirmsākumi meklējami 1895. gadā, kad V. K. Röntgens atklāja rentgena starus un 1896. gadā K. H. F. Millers izgatavoja pirmo rentgena lampu. Uzņēmums YXLON International GmbH atrodas Hamburgā un kopš 2007. gada ir daļa no Šveices biržā kotētā mātesuzņēmuma Comet Holding AG, kas savā paspārnē apvieno vadošo pasaules inovatīvo tehnoloģiju uzņēmumu grupu.

Vairāk ziņu

Izmantojot datortomogrāfiju, bija paredzēts analizēt Holšteinas ieža nogulumu plāksni, lai...

no 24.01. - 26.01.2024

Nepcon Japan 2024

Šogad izstādē Productronica mēs nāksim klajā ar jaunumu un otrdien, 14. novembrī plkst. 15.00 mūsu stendā B2.454 prezentēsim savu jauno 3D rentgena sistēmu, ko esam izstrādājuši īpaši prasīgajam pusvadītāju tirgum.

e-mobilitātes uzplaukums pēdējos gados ir veicinājis akumulatoru tirgus milzīgu izaugsmi, kurai n...

Yxlon kļūst par Comet Yxlon. Šī gada Control izstādē rentgena un datortomogrāfijas kontroles sistēmu ražotājs paziņoja, ka no 2022. gada 8. septembra tas mainīs nosaukumu uz Comet Yxlon. Jaunais zīmols uzsver Yxlon ilggadējo saistību ar Comet, vadošo pasaules inovatīvo tehnoloģiju uzņēmumu, kas koncentrējas uz plazmas un rentgena tehnoloģiju