Katalogs

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

02.02.2023 01:02

Gudrāk, ātrāk, vienkāršāk: lāzera sensori ar industriālā Ethernet savienojumu

OptoNCDT 1900 lāzera triangulācijas sensori tiek izmantoti automatizētiem pārvietojuma, attāluma un pozīcijas mērījumiem rūpnieciskajos procesos. Tie nodrošina ļoti precīzus rezultātus automobiļu ražošanā, 3D drukāšanā, koordinātu mērīšanas mašīnās, iesmidzināšanas, iepakošanas un CNC mašīnās, kā arī akumulatoru rūpniecībā, viedtālruņu ražošanā, robotu lietojumos un kokapstrādē.

Elastīgai savienošanai ar kontrolieriem optoNCDT 1900 sensoriem ir integrētas EtherCAT, EtherNet/IP un PROFINET saskarnes. Pateicoties integrētajām industriālā Ethernet saskarnēm, sensors piedāvā īpašas priekšrocības ātru procesu veikšanai un vairāku ierīču un mašīnu savienošanai tīklā.

Īpaša iezīme ir augsta signāla stabilitāte ātriem mērījumiem: Divpakāpju izmērīto vērtību vidējā vērtība nodrošina vienmērīgu signāla virzību pakāpēs un malās, tādējādi novēršot signāla pārspīlējumus. Tas nodrošina precīzu signāla līkni ātru kustīgu detaļu mērījumu laikā.

Uzlabotā virsmas kompensācija nodrošina stabilus rezultātus, mainoties virsmām. Šī tehnoloģija pielāgo ekspozīcijas laiku mērķa apstākļiem strauju virsmas izmaiņu laikā. Tas nodrošina vienmērīgus signālus, pat ja notiek ātras matēta un spīdīga vai gaiša un tumša starojuma pārejas.

OptoNCDT 1900 tiek montēts, izmantojot patentētu montāžas koncepciju. Montāžas uzmavas nodrošina, ka sensors tiek automātiski izlīdzināts pareizā pozīcijā. Tas nodrošina ne tikai visaugstāko mērījumu precizitāti, bet arī iespēju ātri nomainīt sensoru. Sensora darbināšanai nav nepieciešams ārējs vadības bloks, jo kontrolieris ir integrēts kompaktajā sensora korpusā. Pateicoties nelielajiem izmēriem, lāzera sensoru var uzstādīt arī vietās, kur ir ierobežota vieta.

Vairāk ziņu

Uzņēmums Micro-Epsilon Messtechnik GmbH & Co. KG no Ortenburgas atkal ir saņēmis prestižo apb...

OptoNCDT 1220 lāzera sensori tiek izmantoti precīziem un augstas izšķirtspējas mērījumiem. Pateic...

Izmantojot Micro-Epsilon reflectCONTROL, defektus uz spīdīgām virsmām var atklāt un klasificēt ga...

CapaNCDT TFG6220 kapacitatīvā mērīšanas sistēma ar maksimālu precizitāti mēra elektrovadošo plēvj...

No 2026. gada ceturtā ceturkšņa reģistrētajiem jaunajiem transportlīdzekļiem tiek piemērots jauna...

BiezumsGAUGE 3D mēra biezumu un profilu. Tas tiek izmantots kā pilnīga sistēma 2D un 3D mērījumie...