Katalogs

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

07.05.2023 01:05

Digitālais sensoru modulis izmaksu ziņā efektīvai mitruma un temperatūras mērīšanai

Digitālais sensoru modulis rentabliem mitruma un temperatūras mērījumiem

Austrijas sensoru ražotāja E+E Elektronik sensoru modulis HTM502 piedāvā rentablu risinājumu mitruma un temperatūras mērījumiem. To raksturo vienkārša ieviešana, augsta precizitāte un uzticamība. Integrācija un savstarpēja aizvietojamība, izmantojot I2C interfeisu, ļauj ātri īstenot projektu. Integrētā sensora aizsardzība un mehāniski izturīgais korpuss nodrošina plašu lietojumu klāstu. Modulis ir īpaši piemērots cenu ziņā jutīgiem pielietojumiem apkures, ventilācijas, gaisa kondicionēšanas un gaisa kondicionēšanas nozarē, kā arī rūpnieciskiem pielietojumiem.

Lieliska mērījumu precizitāte, izturīga konstrukcija

HTM502 sensoru modulis mēra mitrumu un temperatūru ar precizitāti ±2,0 % relatīvā mitruma un ±0,3 °C (0,54 °F), un to var izmantot lietojumos no 5 °C līdz 60 °C (41...140 °F). Izturīgais korpuss nodrošina modulim lielu mehānisko stabilitāti un ērtu lietošanu, novēršot nejaušu saskari ar sensora elementu. Integrētais E+E sensora pārklājums aizsargā sensora elementu pret netīrumiem un koroziju, uzlabojot mērījumu veiktspēju un ilgtermiņa stabilitāti skarbos un sarežģītos apstākļos.

Ātra integrācija, izmantojot I2C

I2C interfeiss ļauj viegli integrēt mitruma un temperatūras moduli, kas nozīmē, ka projektus var ātri īstenot. HTM502 piedāvā divus mērījumu darbības režīmus (vienreizēju vai periodisku mērījumu režīms) un atbalsta sakaru ātrumu līdz 1000 kHz. Pateicoties zemajam barošanas spriegumam (2,35-3,60 V) un nelielajam strāvas patēriņam, modulis ir piemērots arī lietojumiem ar zemu enerģijas patēriņu.

Viegla uzstādīšana un nomaiņa

HTM502 konstrukcija ir piemērota vieglai uzstādīšanai bez papildu īstenošanas izmaksām vai lodēšanas darbiem. Pateicoties 4 kontaktu savienotājdakšai, sensoru moduli var ātri nomainīt uz vietas.

Vairāk ziņu

Austrijas sensoru speciālists E+E Elektronik piedāvā jaunās paaudzes precīzus un uzticamus telpu...

Ar jauno HTS801 E+E Elektronik piedāvā līdz šim jaudīgāko mitruma un temperatūras sensoru rūpniec...

no 26.04.2023 - 28.04.2023

Chennal tirdzniecības centrs

Halle Nr. 3, stends F31 -...

Austrijas sensoru ražotājs E+E Elektronik paplašina savu digitālo sensoru elementu klāstu,...

Jaunais E+E Elektronik mitruma kalkulators aprēķina visus būtiskos ar mitrumu saistītos parametrus, kā arī spiediena rasas punktu.
TEE501 sensora elements nodrošina izcilu mērījumu precizitāti līdz ±0,2 °C un ir viegli integrējams, pateicoties tā mazajam DFN korpusam.