Katalogs

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

15.09.2023 01:09

Augstas klases mitruma un temperatūras sensors visaugstākajām prasībām

Ar jauno HTS801 E+E Elektronik piedāvā līdz šim jaudīgāko mitruma un temperatūras sensoru rūpnieciskiem lietojumiem. Universālā augstas klases mērierīce apvieno Austrijas sensoru speciālista gadu desmitiem ilgo pieredzi mitruma mērījumu jomā ar augstajām kvalitātes prasībām, kas tiek izvirzītas rūpniecisko mērījumu tehnoloģijām. HTS801 mērīšanas zondei ir augstas kvalitātes, karstumizturīgs sensora elements, kas nodrošina precīzus un ilgstoši stabilus mērījumus pat visgrūtākajos apstākļos. Papildu opcijas, piemēram, bagātīgs krāsu displejs vai "plug-and-play" sensora nomaiņa, izmantojot rapidX tehnoloģiju, nodrošina lietotājam ērtu lietošanu un vienkāršu apkopi.
Lieliska mērījumu veiktspēja, plašs pielietojuma spektrs

HTS801 ir īpaši labi piemērots lietošanai vietās ar augstu mitruma un ķīmisko vielu iedarbību. Tam pamatā ir monolīti konstruētais E+E sensora elements. Integrēts sildītājs nodrošina sensora elementa mērķtiecīgu sildīšanu un tādējādi novērš kondensāciju un tās negatīvo ietekmi uz mērījumu rezultātiem. Atkarībā no prasībām ir pieejami divi konstrukcijai specifiski darbības režīmi:

"Condensation Guard" īslaicīga kondensācijas riska gadījumā
"High Humidity Guard" pastāvīga augsta mitruma un kondensācijas apstākļu gadījumā
Turklāt visiem HTS801 modeļiem ir automātiskās atjaunošanas funkcija (ARC). Tā, uz īsu brīdi intensīvi uzkarsējot sensora elementu, noņem ķīmiskos piesārņojumus un novērš iespējamo dreifa efektu.

Turklāt pārbaudītais E+E sensora pārklājums aizsargā sensora elementu un tā lodēšanas savienojumus no korozijas vai nogulsnēm. Šis īpašais pārklājums pagarina sensora kalpošanas laiku un nodrošina precīzus mērījumu rezultātus un uzlabotu ilgtermiņa stabilitāti skarbā vai korozīvā vidē.

Pateicoties tā plašajam izmantošanas diapazonam no -80 °C līdz 180 °C un 300 bar, HTS801 ir piemērots dažādiem lietojumiem, piemēram, žāvēšanas procesu uzraudzībai, mitruma un temperatūras kontrolei kurināmā elementu testēšanas stendos, klimata kamerās vai augsta mitruma līmeņa noliktavās, kā arī sarežģītiem mērījumu uzdevumiem meteoroloģijā un daudz kam citam.

Izturīgais polikarbonāta vai nerūsējošā tērauda korpuss ar IP65 / NEMA 4X aizsardzību padara HTS801 viegli uzstādāmu un kopjamu.

Zondes nomaiņa "plug-and-play"

HTS801 piedāvā iespēju izmantot viedās, pievienojamās zondes. Katru HTS801 rapidX viedo zondi var nomainīt "plug-and-play" veidā bez konfigurēšanas, regulēšanas vai kalibrēšanas. Īpašie parametri tiek saglabāti tieši zondē un tiek pārsūtīti uz sensoru, kad tā tiek pievienota. Tas ļauj izvairīties no dīkstāves un izmaksām, ja sensors jānomaina bojājuma vai atkārtotas kalibrēšanas dēļ.

Displejs ar datu reģistrēšanas un diagnostikas funkciju

HTS801 pēc izvēles ir pieejams ar 3,5" TFT krāsu displeju. Tas ļauj vienlaicīgi attēlot līdz pat četriem izmērāmajiem lielumiem un uzraudzīt tos uz vietas. Integrētā datu reģistrēšanas funkcija saglabā līdz 20 000 izmērīto vērtību katram mērāmajam mainīgajam lielumam. Tos var attēlot grafiski displejā vai lejupielādēt, izmantojot USB servisa saskarni. Izmantojot iebūvēto diagnostikas funkciju, HTS801 darbības stāvokli var pārbaudīt tieši ierīcē.

Saskarnes un konfigurācija

Mērījumu dati ir pieejami divās brīvi mērogojamās analogajās izejās, RS485 (Modbus RTU) vai Ethernet PoE (Modbus TCP) saskarnē un divās trauksmes (releja) izejās. Tas ļauj elastīgi integrēt sensoru pielāgotās datu vākšanas sistēmās.

HTS801 var konfigurēt, izmantojot USB savienojumu ar bezmaksas PCS10 konfigurācijas programmatūru vai tieši ierīcē, izmantojot displeju un pogas.

Vairāk ziņu

Austrijas sensoru speciālists E+E Elektronik piedāvā jaunās paaudzes precīzus un uzticamus telpu...

Digitālais sensoru modulis rentabliem mitruma un temperatūras mērījumiem

Austrijas sen...

no 26.04.2023 - 28.04.2023

Chennal tirdzniecības centrs

Halle Nr. 3, stends F31 -...

Austrijas sensoru ražotājs E+E Elektronik paplašina savu digitālo sensoru elementu klāstu,...

Jaunais E+E Elektronik mitruma kalkulators aprēķina visus būtiskos ar mitrumu saistītos parametrus, kā arī spiediena rasas punktu.
TEE501 sensora elements nodrošina izcilu mērījumu precizitāti līdz ±0,2 °C un ir viegli integrējams, pateicoties tā mazajam DFN korpusam.