Katalogs

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

10.08.2023 00:08

Augstas precizitātes biezuma mērīšanas sistēma metāla virsmām

Biezuma sensors tiek izmantots precīzai šauru slokšņu un lokšņu materiālu, piemēram, metāla vai plastmasas, biezuma mērīšanai. Jaunais thicknessSENSOR ILD1420LL modelis tagad ļauj veikt vēl precīzākus mērījumus uz metāla virsmām. To nodrošina sensoru izmantotā mazā, ovālā mērīšanas vieta. Tas kompensē struktūras un nelīdzenas virsmas, kas nozīmē, ka sensori nodrošina ievērojami lielāku precizitāti.

Sensoru sistēmā ir integrēti divi lāzera triangulācijas sensori, kas mēra pret objektu no abām pusēm. Integrētais novērtēšanas bloks aprēķina biezuma vērtības, kas tiek izvadītas analogi kā sprieguma vai strāvas izvade vai digitāli, izmantojot Ethernet. Pateicoties kompaktajam dizainam, ir iespējama integrācija arī šaurās instalācijas telpās. Lietošanai gatavā konstrukcija nodrošina vienkāršu un ātru nodošanu ekspluatācijā.

Vēl viena priekšrocība ir lietošana, izmantojot intuitīvu tīmekļa saskarni. Var ielādēt individuālus iestatījumus attiecīgajam mērīšanas uzdevumam. Iestatījumu pārvaldībā var saglabāt un eksportēt līdz pat astoņiem lietotājam specifiskiem iestatījumiem. Sistēma pārsteidz ar savu rentabilitāti, un to var izmantot kā datu avotu dokumentācijas vajadzībām, kā arī inline monitoringa uzdevumiem. Tādējādi tiek panākta augstas veiktspējas ražošanas automatizācija.

Vairāk ziņu

Uzņēmums Micro-Epsilon Messtechnik GmbH & Co. KG no Ortenburgas atkal ir saņēmis prestižo apb...

OptoNCDT 1220 lāzera sensori tiek izmantoti precīziem un augstas izšķirtspējas mērījumiem. Pateic...

Izmantojot Micro-Epsilon reflectCONTROL, defektus uz spīdīgām virsmām var atklāt un klasificēt ga...

CapaNCDT TFG6220 kapacitatīvā mērīšanas sistēma ar maksimālu precizitāti mēra elektrovadošo plēvj...

No 2026. gada ceturtā ceturkšņa reģistrētajiem jaunajiem transportlīdzekļiem tiek piemērots jauna...

BiezumsGAUGE 3D mēra biezumu un profilu. Tas tiek izmantots kā pilnīga sistēma 2D un 3D mērījumie...