Katalogs

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

30.08.2023 01:08

Drošība un produktivitāte vienā solī: universālie uzgriežņu skriemeļi ar maziem amortizatoriem no ACE

Corona pandēmijas laikā pieprasījums pēc dezinfekcijas līdzekļiem bija liels. Metallatelier GmbH ātri saražoja nelielu universālā skrūvgrieža sēriju ķīmisko vielu ražotājam, lai pieskrūvētu dažādu veidu tvertņu vāciņus. Šī lietotāja ziņojuma 1. daļa atklāj, kā viedo komponentu, sākot no piedziņas līdz griezes momenta ierobežotājiem un sensoriem un beidzot ar maziem amortizatoriem, mijiedarbība ražošanā nodrošina lielāku skrūvgriežu ieskrūvēšanas ātrumu, lielāku elastību pudeļu izmēru ziņā un lielāku drošību.

Metallatelier GmbH ir īpaša loma speciālo mašīnu ražošanas jomā. Tas skaidrojams ar daudzpusību, ko studija no Deggenhauzenes, Bodenzē ezera rajonā, tās dibinātājs un īpašnieks Dāvids Fukss (David Fuchs) un darbinieki demonstrē dažādos projektos. uzņēmums, kas dibināts 1985. gadā, lai sniegtu tehnisku atbalstu draugiem māksliniekiem, kuru radošās un arhitektoniskās idejas Dāvids Fukss palīdzēja realizēt metāla nozarē, turpina īstenot mākslas, arhitektūras un dizaina vīzijas ar pierādītu augstu tehnisko līmeni. Turklāt 2006. gadā Deividam Fuksam un viņa komandai izdevās nodrošināt tīrīšanas līdzekļu ražotājam speciālu, ar lietderības modeļiem aizsargātu iekārtu, kas nodrošina līdz šim nezināmu elastību un drošumu pudeļu automātiskajā skrūvēšanā. Tā radās pirmais Metallatelier GmbH universālais skrūvgriezis.


Unikāla skrūvējamo vāciņu montāžas ierīce

Šīs speciālās mašīnas pirmā paaudze ir pamats veiksmīgam ieguldījumam cīņā pret SARS-CoV-2. Galvenais varonis ir Bilgram Chemie GmbH, kas, cita starpā, nodarbojas ar ķīmisko vielu tirdzniecību, kā arī ražo mazgāšanas un tīrīšanas izejvielas, kā arī tīrīšanas līdzekļus. Uzņēmuma no Ostrahas (Oberschwaben) atbildīgie darbinieki bija iepazinušies ar universālo skrūvgriezi 1.0, jo īpaši ar tā vienīgo skrūvējamo vāciņu montāžas ierīci, kas automatizē dažādu tīrīšanas līdzekļu pudeļu drošu aizvēršanu, tostarp ar sūkņa smidzināšanas galviņām. Tāpēc viņi lūdza Metallatelier izgatavot nākamo sēriju. Ja pirmās paaudzes mērķis bija paātrināt apstrādi, tad tagad galvenā uzmanība tika pievērsta ražošanas ātruma palielināšanai, lai spētu apmierināt pieprasījumu pēc dezinfekcijas līdzekļiem. "No otras puses, bija nepieciešams vēl daudzveidīgāk un ātrāk pielāgot mūsu konstrukciju jauniem slēgumiem un jostu augstumiem, jo mūsu klients vēlējās pildīt galvenokārt mazas flakonus ar manuālu dezinfekciju uz trim speciālām mašīnām," daļu no jaunajām prasībām raksturo Deivids Fukss.

Lai sasniegtu šos mērķus, pamatdarbības princips ir palicis tāds pats kā iepriekšējai konstrukcijai: Pudelītes centrāli zem skrūvēšanas mehānisma nostiprina divi skavotāji, kas pārklāti ar etilēna-propilēna-diēna (monomēra) gumiju (EPDM). Četri satveršanas rullīši satver skrūvējamo vāciņu un cieši to pieskrūvē, līdz tiek sasniegts iestatītais griezes moments. Ar apakšējo mazo amortizatoru palīdzību ne tikai tiek bremzēts pneimatiskais slīdnis, bet arī satvērējmehānisma gala pozīciju nosaka amortizatoru stāvoklis, un tādējādi mašīna tiek pielāgota dažādiem skrūvju vāciņu izmēriem. Slaidu parasti aptur arī mazais amortizators, pirms tas sasniedz galīgo stāvokli. Augšējais kalpo arī tam, lai nodrošinātu, ka ratiņiem nav katru reizi jābrauc līdz galapunktam, bet tie tiek apturēti jau tad, kad satvērēja rullīši ir atvērti pietiekami tālu, lai skrūvējamo vienību varētu transportēt tālāk. Vēl viens sistēmas mērķis, kas ietaupa laiku: pudeles ar rokturiem vai sūkņa smidzināšanas galviņām var arī pagriezt, lai tās varētu labāk transportēt tālāk vai iesaiņot konteineros, vai iekraut jau aizvērtā stāvoklī un tādējādi novietot vienādās pozīcijās.



.


Vairāk ziņu

Šveices zinātnes centrā Technorama 500 eksperimentālās stacijās apmeklētāji var iepazīt da...

Sporta zinātnieki savos projektos izmanto arī hidraulisko mašīnu elementus. Īpaši,...

Biontech/Pfizer mRNS vakcīnas pret COVID-19 transportēšana ir īsts loģistikas izaicinājums...

Līdzās izmēru noteikšanas programmatūrai, kā arī CAD datiem un simulācijām ACE Stoßd...

ACE Stoßdämpfer GmbH tagad piedāvā konstruktoriem ne tikai konfigurācijas un aprēķinu...

TUBUS strukturālie amortizatori ir tas pats, kas kas kaskadieri ir kinozvaigznes, kas TUBUS struk...