Katalogs

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

30.09.2023 01:09

Takara Bio ķimikāliju automatizācija Eppendorf automatizētajās pipetēšanas sistēmās, kas nodrošina ievērojami augstāku efektivitāti

Takara Bio Inc (Takara Bio) un Eppendorf SE, divi vadošie uzņēmumi dzīvības zinātņu nozarē, ir gandarīti paziņot par sadarbību saskaņā ar stratēģisku sadarbības līgumu.

Šīs partnerības mērķis ir kopīgi izstrādāt inovatīvus risinājumus Takara Bio ķīmisko procesu automatizācijai, izmantojot Eppendorf epMotion® automatizācijas platformas.



"Integrējot Takara Bio inovatīvos ķīmijas risinājumus ar Eppendorf modernākajām automatizācijas sistēmām, ievērojami palielināsies dažādu laboratorijas procesu efektivitāte un uzticamība, kas galu galā paātrinās zinātniskos atklājumus un uzlabos vispārējos pētījumu rezultātus," teica Yuiko Matsumoto, Takara Bio USA, Inc. produktu menedžeris Josef Lott.



Josef Lott, Eppendorf produktu menedžeris, piebilda: "Automatizējot Takara Bio ķīmiju uz Eppendorf platformām, pētnieki gūst labumu no vienkāršotām darba plūsmām, samazināta laika patēriņa un paaugstinātas reproducējamības, kas uzlabo eksperimentu precizitāti un produktivitāti."



Šīs sadarbības ietvaros abi uzņēmumi ar prieku paziņo, ka Eppendorf un Takara Bio tīmekļa vietnēs tagad ir pieejams lietojumraksts, kurā aprakstīta Takara Bio In-Fusion® Snap Assembly klonēšanas tehnoloģija uz Eppendorf epMotion 5075. Jau tiek izstrādāts vēl viens protokols, kurā izmantots Takara Bio SMARTer® SMARTer® virknētās kopējās RNS komplekts uz Eppendorf epMotion 5075.



Šie protokoli kalpo kā sākumpunkts automatizētu darba procesu ieviešanai un ļauj zinātniekiem izmantot Takara Bio un Eppendorf apvienoto pieredzi ikdienas laboratorijas darbā.



Šī partnerība apliecina apņemšanos veicināt inovācijas dzīvības zinātņu pētniecībā, nodrošinot visaptverošus risinājumus, kas atbilst pētnieku mainīgajām vajadzībām. Izmantojot abu uzņēmumu unikālās priekšrocības un tehnoloģijas, šīs sadarbības mērķis ir nodrošināt zinātniekus ar moderniem rīkiem plašam lietojumu klāstam, tostarp genomikā, proteomikā un šūnu bioloģijā.



Gan Takara Bio, gan Eppendorf ir sajūsmā par šīs sadarbības potenciālu automatizēt galvenos lietojumus laboratorijās visā pasaulē. Apvienojot savas stiprās puses, abi uzņēmumi var piedāvāt pētniekiem viegli ieviešamus risinājumus, kas veicinās zinātnes progresu un ļaus veikt izšķirošus atklājumus.



Par Takara Bio
Takara Bio ir apņēmusies novērst slimības un uzlabot dzīves kvalitāti visiem, izmantojot biotehnoloģijas.

Takara Bio Inc. ir pasaules līderis biotehnoloģiju pētniecības un izstrādes jomā, kas piedāvā plašu dzīvības zinātņu pētniecības risinājumu klāstu, sākot no GMP klases enzīmiem un reaģentiem līdz šūnu un gēnu terapijai. Takara Bio Inc. ir izstrādājusi RetroNectin reaģentus, kas ir pasaules gēnu terapijas protokolu standarts.

Takara Bio USA, Inc. ir Takara Bio Inc. pilnībā piederošs meitasuzņēmums, kas ražo un izplata komplektus, reaģentus un instrumentus dzīvības zinātnēm, tostarp NGS, PCR, gēnu pārnesei, genoma rediģēšanai, cilmes šūnu pētniecībai, nukleīnskābju un proteīnu attīrīšanai un automatizētai paraugu sagatavošanai.

Vairāk uzziniet vietnē www.takarabio.com


Par Eppendorf
Eppendorf ir vadošais dzīvības zinātņu uzņēmums, kas izstrādā un tirgo šķidrumu apstrādes, paraugu apstrādes un šūnu apstrādes iekārtas, palīgmateriālus un pakalpojumus laboratorijām visā pasaulē. Produktu portfelis ir sadalīts četrās galvenajās uzņēmējdarbības jomās: Šķidrumu apstrāde, palīgmateriāli, atdalīšana un instrumenti un bioprocesu un darba plūsmas risinājumi. Tajā ietilpst pipetes, pipešu uzgaļi, centrifūgas, maisītāji un īpaši zemas temperatūras ledusskapji. Turklāt Eppendorf piedāvā plašu augstas kvalitātes palīgmateriālu klāstu.

Eppendorf produktus izmanto akadēmiskajās un rūpnieciskajās pētniecības laboratorijās, piemēram, farmācijas, biotehnoloģiju, ķīmijas un pārtikas rūpniecības uzņēmumos. Tos izmanto arī laboratorijās, kas veic klīniskās vai vides analīzes, tiesu ekspertīzē un rūpnieciskajās laboratorijās, kur tiek veiktas procesu analīzes, ražošana un kvalitātes nodrošināšana.

Eppendorf pastāv kopš 1945. gada, tās galvenā mītne atrodas Hamburgā, Vācijā, un tajā strādā aptuveni 5000 darbinieku visā pasaulē. Uzņēmumam ir filiāles 33 valstīs, un izplatītāji to pārstāv visos kontinentos un visos svarīgākajos tirgos.

Vairāk uzziniet www.eppendorf.de

Vairāk ziņu

Ar Mastercycler® X40 jūsu ikdienas laboratorijas darba rutīna būs ne tikai uzticama un efektī...

akcijas no 2023. gada 1. septembra līdz 2023. gada 31. decembrim
Uzņēmumā Eppendorf mēs apzināmies, ka plastmasas palīgmateriāliem laboratorijā ir ļoti liela nozīme. Tajā pašā laikā mēs apzināmies, ka mūsdienu zinātnes prasību un rūpju par vidi līdzsvarošana ir galvenais izaicinājums dabaszinātņu laboratoriju vadībā. Tāpēc mēs ievērojam principu "Samazināt, atkārtoti izmantot, pārstrādāt", kad vien iespējams, un kur vien iespējams, un aizvien vairāk paļaujamies uz bioloģisko izejvielu izmantošanu.

Šogad Hamburgā bāzētais dzīvības zinātņu uzņēmums Eppendorf SE prestižo pētniecības balvu pasnied...

Eppendorf Xplorer® un Xplorer plus vienkanālu pipetes ir sertificētas ar ACT® marķējumu M...

Tā kā pētniecība un izstrāde ir laikietilpīga nozare, pastāvīgi ir nepieciešami digitālie risināj...