Katalogs

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

28.03.2022 05:03

Inovatīvas tehnoloģijas augstas precizitātes virsmas apstrādei izstādē GrindingHub

"Risinājumi augstas precizitātes virsmas apstrādei" - tāds ir Supfina 132 kvadrātmetrus plašā C10 stenda C10 hallē 10. hallē izstādē GrindingHub no 17. līdz 20. maijam Štutgartē.

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG, datēts ar 2022. gada 24. martu

GrindingHub, jaunajā starptautiskajā slīpēšanas tehnoloģiju centrā, Supfina sniegs informāciju par aktualitātēm tehnoloģiju Superfinish, Planfinish, dubultās virsmas slīpēšanas un smalkās slīpēšanas jomā, kā arī par ekonomiskiem risinājumiem automatizācijas un robotu asistētas virsmas apstrādes

jomā.



Uzņēmums uzskata, ka tā atbildība ir piedāvāt klientiem vispusīgu atbalstu un risinājumus visās virsmas apdares jomās: gan izstrādājot un izgatavojot optimālu virsmu, gan izgatavojot ražošanas iekārtu un tās automatizāciju, gan integrējot apstrādes procesu, izmantojot robotizētu atbalstu.

Supfina, pasaules līderis virsmas apdares tehnoloģiju jomā, izstrādā un ražo saskaņotas mašīnas un risinājumus apstrādes uzdevumiem, sākot no nelieliem palīgierīcēm līdz pilnīgiem apstrādes centriem ar automatizāciju.

"Mēs saviem klientiem piedāvājam pilnīgus risinājumus inovatīvai un uz nākotni orientētai ļoti sarežģītu detaļu ražošanai," saka Volfāhā bāzētā mašīnu ražotāja un risinājumu piegādātāja izpilddirektors Kristofs Zīgels



Vairāk ziņu

Ritošo gultņu nozare atpaliek autonomās ražošanas jomā

Supfina ir Siemens Solid Edge CAD sistēmas 2024 Hero klients.

Supfina ir nodrošinājusi...

"Kā viens no vadošajiem virsmas apdares risinājumu piegādātājiem Supfina komanda šī gada izstādē Global Industrie Lionā, 4. hallē C156, interesentiem prezentēs inovāciju - Supfina Fact superapdares mašīnu."
"Kā viens no vadošajiem risinājumu sniedzējiem virsmas apstrādes jomā Supfina komanda šā gada Grindtec izstādē Leipcigā, 5. hallē, stendā E04, sniegs individuālas konsultācijas interesentiem par visiem jautājumiem, kas saistīti ar dubulto virsmu slīpēšanu."
Jā, un vairākas reizes!

06.12.2021 02:00

Supfina ir lieliska ...
Supfina ieguva 3. vietu šī gada ife Award 2021 "Innovationspreis Losgröße 1+" konkursā.