Katalogs

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

25.02.2023 00:02

Supfina Fact pirmizrāde Eiropā

"Kā viens no vadošajiem virsmas apdares risinājumu piegādātājiem Supfina komanda šī gada izstādē Global Industrie Lionā, 4. hallē C156, interesentiem prezentēs inovāciju - Supfina Fact superapdares mašīnu."

Izstādē Global Industrie 2023 jaunais Supfina Fact superfinišēšanas piederums pirmo reizi tiks prezentēts Eiropas profesionāļu auditorijai.

Ātras darbības instrumentu maiņa
Jaunais Supfina Fact lentes finišēšanas piederums ar savu nelielo un kompakto konstrukciju ir ideāli piemērots izmantošanai revolvergriešanas virpām. Virsmas kvalitāte, ko var sasniegt, ir daudz augstāka par to, ko var sasniegt parastajā virpošanā. Tas nozīmē, ka var izpildīt pat visprasīgākās virsmas apstrādes prasības.

Superfinishing attachment Fact

- Neliela, kompakta konstrukcija piestiprināšanai pie virpošanas virpas

- Oscilācijas un lentes padeves piedziņa ar centrālo piedziņu no virpas.caur centrālo piedziņu no virpas turreļa

- Izskalošana caur turreli uz spiediena rullīti

- Nav nepieciešami papildu mediju savienojumi

- Iespējama pielāgošana dažādām turreļu sistēmām

- Iespējama oscilācijas izslēgšana apstrādei bez griešanās, izmantojot mūsu īpašo pārnesumkārbu

- Visaugstākās kvalitātes virsmas

Supfina, pasaules līderis virsmas apdares tehnoloģiju jomā, piedāvā saskaņotas iekārtas un risinājumus jūsu apstrādes uzdevumam, sākot no nelieliem piestiprinājumiem līdz pilniem apstrādes centriem ar automatizāciju:

- Supfina piedāvā risinājumus no viena avota

- virsmas apstrāde

- smalkā slīpēšana

- dubultās virsmas slīpēšana

- piestiprinājumi

- automatizācija un robotika



Risinājumi no viena avota risinājumi no vienaavota
Kā risinājumu piegādātājs Supfina nesāk ar mašīnu izstrādi un ražošanu, bet konsultē ieinteresētās puses un klientus par viņu individuālajiem uzdevumiem, apstiprina kvalitātes parametrus un pat veic savus pētījumus, lai izstrādātu atbilstošu apstrādes risinājumu. Tiek ņemta vērā turpmākā integrācija esošajās ražošanas struktūrās, kā arī nākotnes prasībām atbilstošas automatizācijas un IT infrastruktūras iekļaušana.

Pašlaik īpaši liels pieprasījums ir pēc iekraušanas un izkraušanas automatizācijas līdz pat robotu automatizētam procesam. "Mūsu klienti arvien vairāk pieprasa sarežģītas sistēmas saviem ražošanas procesiem," skaidro biznesa struktūrvienības vadītājs Dominiks Maijers, "neatkarīgi no tā, vai tas ir sarežģīta automatizācija vai augšupēja un lejupēja apstrāde, mēs piedāvājam risinājumu."

No tehniskās apkopes līdz ražošanas un procesu atbalstam un individuālām apmācībām - pieejams visaptverošs, moderns pakalpojumu klāsts.

Vairāk ziņu

Ritošo gultņu nozare atpaliek autonomās ražošanas jomā

Supfina ir Siemens Solid Edge CAD sistēmas 2024 Hero klients.

Supfina ir nodrošinājusi...

"Kā viens no vadošajiem risinājumu sniedzējiem virsmas apstrādes jomā Supfina komanda šā gada Grindtec izstādē Leipcigā, 5. hallē, stendā E04, sniegs individuālas konsultācijas interesentiem par visiem jautājumiem, kas saistīti ar dubulto virsmu slīpēšanu."
Jā, un vairākas reizes!
"Risinājumi augstas precizitātes virsmas apstrādei" - tāds ir Supfina 132 kvadrātmetrus plašā C10 stenda C10 hallē 10. hallē izstādē GrindingHub no 17. līdz 20. maijam Štutgartē.

06.12.2021 02:00

Supfina ir lieliska ...
Supfina ieguva 3. vietu šī gada ife Award 2021 "Innovationspreis Losgröße 1+" konkursā.