Katalogs

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

31.01.2023 02:01

Vai mašīnbūve var būt ilgtspējīga?

Jā, un vairākas reizes!

Mēs jau tagad taupām enerģiju un atkritumu apglabāšanu mūsu mašīnu ražošanas laikā. Uz nākotni vērsta ēku pārvaldība samazina arī apkurei, apgaismojumam un elektroenerģijai nepieciešamo enerģiju. Taču mēs arī veicinām mūsu klientu izmantoto resursu samazināšanu, pateicoties nelielam patēriņam un ilgam darbības laikam.

Mēs īpaši lepojamies ar mūsu virsmas apstrādes sistēmām, kas pirmām kārtām ļauj izmantot mūsdienu videi draudzīgās tehnoloģijas.

Ne tikai lielās lietas, bet arī daudzas mazās lietas veicina ilgtspēju un nodrošina labāku rītdienu.

Resursu taupīšana
Jau pagājušā gadsimta 30. gados tika atklāts, ka ar Superfinish apstrādāts gultnis ir ne tikai klusāks un ilgāk kalpo, bet arī prasa mazāk enerģijas. Uzņēmums Supfina ir turpinājis attīstīt šo Superfinish procesu, un šodien tas ir neaizstājams visur, kur vien lietas tiek pārvietotas.

Tādējādi ilgtspējība ir bijusi neatņemama uzņēmuma Supfina sastāvdaļa jau no paša sākuma.

Elektromobilitāte bez Superfinish?
Grūti iedomājama.
Elektromobiļos kustībā ir daudz lietu, un detaļu virsmas ar zemu berzes koeficientu ir priekšnoteikums ekonomiskai enerģijas izmantošanai un līdz ar to - priekšnoteikums garākam darbības rādiusam.

Tāpēc katrā gultņu punktā - dzinējā, uz asīm vai riteņu gultņos - ir jānodrošina ne tikai maksimāls nobraukums, bet jo īpaši minimāla berze.

Desmitiem gadu ilgu pētījumu un izstrādes rezultātā šīs prasības šodien tiek izpildītas, izmantojot mūsdienīgas superapdares tehnoloģijas.

Jo gultņu kvalitāte tieši ietekmē transportlīdzekļa nobraukumu.

Mazāka berze = augstāka efektivitāte.
Supfina ir risinājums.

Vēja turbīna sastāv no daudziem dažādiem gultņiem, sākot no maziem gultņiem ģeneratoros un beidzot ar milzīgiem gultņiem, kas paredzēti torņa un rotora vārpstas rotācijai. Katram no šiem gultņiem jābūt ar iespējami zemāku berzi, augstu nestspēju un ļoti ilgu kalpošanas laiku.

Visas trīs prasības nav atrisināmas bez perfektas virsmas. Supfina Superfinish nodrošina optimālu virsmu visiem gultņu komponentiem un tādējādi veicina videi draudzīgu enerģijas ražošanu, izmantojot vēja enerģiju visā pasaulē.

Bremzes videi.
Supfina ir tehnoloģija.

Lai samazinātu milzīgo smalko putekļu piesārņojumu un tā ietekmi uz vidi, ir jāizstrādā un jāizmanto ne tikai jaunas piedziņas sistēmas, bet arī jaunas bremzes.

Bremžu kluču nodiluma dēļ uz lietajiem diskiem izdalās liels daudzums smalko putekļu. Tieši šajā jomā Supfina un tās partneri ir izstrādājuši jaunu sistēmu:

. Bremžu diskiem ar lāzera vai aukstās gāzes izsmidzināšanas procesa palīdzību tiek uzklāts nodiluma aizsargslānis un pēc tam ar īpaši šim nolūkam izstrādātu Supfina abpusējas slīpēšanas iekārtu tiek precīzi sagatavota optimāla virsma. Tas samazina nodilumu un pagarina kalpošanas ilgumu - dubulta priekšrocība mūsu videi!

1250 kvadrātmetru fotoelementu sistēma.
Mūsu ieguldījums.

685 Saules moduļi, 1250 kvadrātmetru platība, 250 kWp jauda un 100 tonnu CO2 ietaupījums gadā - šie ir iespaidīgie skaitļi, kas raksturo Supfina rūpnīcas ēkas jumta fotoelementu sistēmu.

Paredzamais gada ieguvums ir 260 000 kWh, un tā saražo tik daudz elektroenerģijas, cik gadā patērē 65 mājsaimniecības.

Šis ieguldījums ir vēl viens solis planētas un uzņēmuma nākotnes labā.

Gudra ēku apsaimniekošana
mūsu videi
Supfina jau pašā sākumā izvēlējās CO2 neitrālu apkures sistēmu. Citi vides projekti ietver energotaupīgu LED halles apgaismojumu ar automātisku gaismas kontroli un fotoelementu sistēmu. Katrs no tiem ir solis ceļā uz lielāku Supfina neitralitāti klimata jomā.

Un nākamais jau ir redzams: drīzumā fotogalvaniskās sistēmas jauda tiks dubultota.

 

Vairāk ziņu

Ritošo gultņu nozare atpaliek autonomās ražošanas jomā

Supfina ir Siemens Solid Edge CAD sistēmas 2024 Hero klients.

Supfina ir nodrošinājusi...

"Kā viens no vadošajiem virsmas apdares risinājumu piegādātājiem Supfina komanda šī gada izstādē Global Industrie Lionā, 4. hallē C156, interesentiem prezentēs inovāciju - Supfina Fact superapdares mašīnu."
"Kā viens no vadošajiem risinājumu sniedzējiem virsmas apstrādes jomā Supfina komanda šā gada Grindtec izstādē Leipcigā, 5. hallē, stendā E04, sniegs individuālas konsultācijas interesentiem par visiem jautājumiem, kas saistīti ar dubulto virsmu slīpēšanu."
"Risinājumi augstas precizitātes virsmas apstrādei" - tāds ir Supfina 132 kvadrātmetrus plašā C10 stenda C10 hallē 10. hallē izstādē GrindingHub no 17. līdz 20. maijam Štutgartē.

06.12.2021 02:00

Supfina ir lieliska ...
Supfina ieguva 3. vietu šī gada ife Award 2021 "Innovationspreis Losgröße 1+" konkursā.