Katalogs

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

06.02.2023 01:02

Divpusēja slīpēšana - efektīva kā nekad agrāk

"Kā viens no vadošajiem risinājumu sniedzējiem virsmas apstrādes jomā Supfina komanda šā gada Grindtec izstādē Leipcigā, 5. hallē, stendā E04, sniegs individuālas konsultācijas interesentiem par visiem jautājumiem, kas saistīti ar dubulto virsmu slīpēšanu."

Izstādē Grindtec 2023 Volfāhā bāzētā iekārtu ražotāja Supfina uzmanības centrā būs divpusējā slīpēšana. Galvenā uzmanība tiks pievērsta konsultācijām par visām ar procesu un jaunizveidoto SDC sistēmu saistītajām problēmām.

Līdz pat 40 % izmaksu ietaupījumu

Ar jaunākās paaudzes Supfina Planet V iekārtu sēriju dubultā slīpēšana, kas pazīstama arī kā diska slīpēšana, ir pacelta jaunā līmenī. Papildus patentētajai slīpēšanas procesa slīpēšanas navigācijai un vizualizācijai galvenais uzsvars tiek likts uz SDC (Smart Dressing Cycle), kas nodrošina līdz pat 40 % izmaksu ietaupījumu, salīdzinot ar parastajām sistēmām.

Īpaši stingrā mašīnas pamatne ļauj slīpēt tēraudu, aglomerēto metālu, krāsaino metālu, plastmasu, keramiku un stiklu. Atkarībā no instrumenta konfigurācijas un materiāla divi jaudīgi motori nodrošina vairāk nekā 1 mm lielu materiāla noņemšanas ātrumu, bet cikla laiks ir ievērojami mazāks par vienu sekundi. Tikai ar vienu piegājienu apstrādājamā detaļa tiek apstrādāta ar vidējo pielaidi plus/mīnus 0,003 mm.

Elastīgi procesi

Papildus klasiskajai caurplūdes slīpēšanai Supfina Planet V mašīnu sērija piedāvā arī citas procesu iespējas. Šūpoles slīpēšana nodrošina maksimāli vienmērīgu biezumu, svārstoties slīpēšanas spraugā, un dažos gadījumos var novērst turpmāku smalkas slīpēšanas procesu. Cits procesa veids ir vairākkārtēja slīpēšana, kad sastāvdaļas tiek vairākas reizes izlaistas cauri slīpēšanas spraugai. Šis process palīdz panākt materiāla noņemšanu bez papildu apstrādes liela materiāla noņemšanas gadījumā.

Risinājumi no viena avota

Kā risinājumu piegādātājs Supfina nesāk ar mašīnu izstrādi un ražošanu, bet gan konsultē ieinteresētās puses un klientus par viņu individuālajām problēmām, apstiprina kvalitātes parametrus un pat veic savus pētījumus, lai izstrādātu pareizo apstrādes risinājumu. Turpmākā integrācija esošajās ražošanas struktūrās tiek ņemta vērā tikpat lielā mērā kā nākotnē paredzamas automatizācijas un IT infrastruktūras integrācija.

Pašlaik īpaši liels pieprasījums ir pēc iekraušanas un izkraušanas automatizācijas līdz pat robotizētai procesu automatizācijai. "Mūsu klienti arvien vairāk pieprasa sarežģītas sistēmas saviem ražošanas procesiem," skaidro Dominiks Maijers (Dominik Maier), biznesa nodaļas vadītājs, "mēs piedāvājam risinājumu gan sarežģītai automatizācijai, gan augšupējai un lejupējai apstrādei."

Pieejams visaptverošs un mūsdienīgs pakalpojumu klāsts - no tehniskās apkopes līdz ražošanas un procesu atbalstam un individuālām apmācībām.

Vairāk ziņu

Ritošo gultņu nozare atpaliek autonomās ražošanas jomā

Supfina ir Siemens Solid Edge CAD sistēmas 2024 Hero klients.

Supfina ir nodrošinājusi...

"Kā viens no vadošajiem virsmas apdares risinājumu piegādātājiem Supfina komanda šī gada izstādē Global Industrie Lionā, 4. hallē C156, interesentiem prezentēs inovāciju - Supfina Fact superapdares mašīnu."
Jā, un vairākas reizes!
"Risinājumi augstas precizitātes virsmas apstrādei" - tāds ir Supfina 132 kvadrātmetrus plašā C10 stenda C10 hallē 10. hallē izstādē GrindingHub no 17. līdz 20. maijam Štutgartē.

06.12.2021 02:00

Supfina ir lieliska ...
Supfina ieguva 3. vietu šī gada ife Award 2021 "Innovationspreis Losgröße 1+" konkursā.