Katalogs

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

13.04.2022 01:04

Digitālais iegremdēšanas sensors eļļas mitruma noteikšanai

E+E Elektronik iegremdēšanas sensors MOP301 precīzi mēra mitrumu transformatoru, smēreļļā vai hidrauliskajā eļļā, kā arī dīzeļdegvielā. To izmanto iekārtu un mašīnu profilaktiskai apkopei. Nerūsējošā tērauda sensoru var izmantot eļļās ar temperatūru līdz 120 °C un 20 bāru spiedienu. Ūdens aktivitātes, temperatūras un absolūtā ūdens satura mērījumu dati ir pieejami, izmantojot RS485 saskarni ar Modbus RTU protokolu.

Lieliska mērījumu veiktspēja, izturīga konstrukcija

MOP301 izmantotie E+E mitruma sensoru elementi ir raksturīgi ar savu ilgtermiņa stabilitāti un izturību pret piesārņojumu. Tie ir ļoti precīzu un uzticamu mitruma un temperatūras mērījumu pamatā.

Mehāniski iegremdējamais sensors pārsteidz ar izturīgu nerūsējošā tērauda korpusu ar IP66 aizsardzību, pret eļļām izturīgu kabeli un pārklātiem M12 savienotājiem. To var izmantot temperatūras diapazonā no -40 līdz 120 °C un līdz 20 bāru spiedienam.

Dažādi zondes un kabeļa garumi, kā arī plānā konstrukcija nodrošina īpaši elastīgu MOP301 uzstādīšanu. Ar praktisko bīdāmo skrūvju savienojumu iegremdēšanas dziļumu var precīzi regulēt un vajadzības gadījumā mainīt. Izmantojot pēc izvēles pieejamo lodveida vārstu, sensoru var uzstādīt un noņemt, nepārtraucot procesu un zem spiediena.

Mērāmās vērtības un saskarnes

MOP301 norāda eļļas mitruma saturu kā absolūtu vai relatīvu vērtību. Ūdens aktivitāte (aw) norāda relatīvo mitruma saturu eļļā un raksturo faktiskā un maksimālā iespējamā izšķīdušā ūdens daudzuma attiecību. AW vērtība sniedz informāciju par to, cik tuvu eļļa ir piesātinājuma punktam noteiktā temperatūrā.

Ūdens saturs (x) izsaka mitruma saturu absolūtā izteiksmē. To izsaka ppm vai mg ūdens/kg eļļas. MOP301 aprēķina ūdens saturu, pamatojoties uz izmērīto ūdens aktivitāti un temperatūru. Aprēķiniem nepieciešamos naftas specifiskos parametrus var iepriekš konfigurēt rūpnīcā, ierakstīt, izmantojot Modbus RTU, vai vēlāk saglabāt, izmantojot produkta konfigurācijas programmatūru PCS10.

Izmērītās vērtības tiek sniegtas, izmantojot RS485 interfeisu ar Modbus RTU protokolu.

Paplašināms līdz sensoru blokam

MOP301 ir saderīgs ar E+E Elektronik Sigma 05 sensoru centru. Sensoru var pievienot galvenajai ierīcei, izmantojot "plug-and-play" principu, un tādējādi to var paplašināt par sensora bloku ar analogajām izejām un papildu displeju.

Vairāk ziņu

Austrijas sensoru speciālists E+E Elektronik piedāvā jaunās paaudzes precīzus un uzticamus telpu...

Ar jauno HTS801 E+E Elektronik piedāvā līdz šim jaudīgāko mitruma un temperatūras sensoru rūpniec...

Digitālais sensoru modulis rentabliem mitruma un temperatūras mērījumiem

Austrijas sen...

no 26.04.2023 - 28.04.2023

Chennal tirdzniecības centrs

Halle Nr. 3, stends F31 -...

Austrijas sensoru ražotājs E+E Elektronik paplašina savu digitālo sensoru elementu klāstu,...

Jaunais E+E Elektronik mitruma kalkulators aprēķina visus būtiskos ar mitrumu saistītos parametrus, kā arī spiediena rasas punktu.