Katalogs

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

04.05.2023 02:05

Gatavs 66 kV - risinājumi modernām jūras vēja ģeneratoru parkiem

Enerģijas sadale un pārvade ir PFISTERER galvenās kompetences jau gandrīz 100 gadus. Būdami enerģētikas tīklu saskarņu eksperti, mēs piegādājam savienojuma komponentus un pabeigtas kabeļu sistēmas visiem sprieguma līmeņiem kā kompleksu sistēmu. Mūsu PLUG, CONNEX un SEANEX savienojamās sistēmas, kā arī SICON savienotājs droši un ātri savieno visas vēja elektrostaciju sistēmas daļas. Visi sistēmas komponenti ir izgatavoti īpaši maritim darbībai: izturīgi pret laikapstākļiem, sālsūdeni un paredzēti jūras videi.

Kabeļu sistēmu izbūve jūras apakšstacijās prasa visaugstāko kabeļu likšanas disciplīnu. Ļoti sarežģītas kabeļu trases jāierīko ierobežotā telpā ap daudziem stūriem un vairākos līmeņos. Uzdevumu vēl vairāk sarežģī ievērojams laika trūkums un vienlaicīga citu apakšsekciju izbūve. Lai veiksmīgi pārvarētu šo izaicinājumu, ir nepieciešama rūpīga plānošana un speciālisti ar stabilu pieredzi šajā nozarē. Uzņēmums PFISTERER ir bijis klāt jau no paša sākuma. Mēs esam cieši pavadījuši procesu no idejas par spēkstaciju atklātā jūrā līdz pirmās jūras vēja elektrostacijas būvniecībai. PFISTERER ir noteikusi nozares standartus, mūsu projektu vadība un mūsu produkti šodien ir vismodernākie. Ar SEANEX līdz 72,5 kV un CONNEX augstākiem sprieguma līmeņiem PFISTERER piedāvā sausās savienojuma sistēmas visām jūras prasībām.

Vairāk ziņu


Vinterbaha, Vācija - 2024. gada 6. februāris - Siemens Energy ir sekmīgi sertificējis PFIST...

Vinterbaha, Vācija - 2023. gada 7. novembris

Pie Lejassaksijas krastiem tika veik...


Winterbach, Vācija - 26.09.2023 -

Pārvades tīkla operators TenneT ir pasūtījis uzņē...

Karls Heincs Pfisterers kļūst par SE Uzraudzības padomes goda priekšsēdētāju.

Vinterbaha, Vācija - 2023. gada 15. jūnijs -

Pfisterer, vadošais enerģētikas infrastruktū...

Kopš gada sākuma Kūsnaht am Rigi ir kļuvusi par mūsu aptuveni 160 darbinieku jauno centrālo atrašanās vietu Šveicē. PFISTERER grupai, kas jau gadu desmitiem ir iesakņojusies Šveicē, tas iezīmē jauna laikmeta sākumu: Kīsnahtā mēs apvienojam mūsu nodaļas, kas iepriekš atradās Malterā un Altdorfā, jaunā centrālajā tehnoloģiju un pārdošanas centrā.