Katalogs

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

01.08.2023 01:08

PFISTERER pārpozicionē sevi un nostiprina savas pozīcijas kā starptautisks tehnoloģiju uzņēmums.

Karls Heincs Pfisterers kļūst par SE Uzraudzības padomes goda priekšsēdētāju.

Vinterbaha, Vācija - 2023. gada 28. jūlijs - PFISTERER Holding AG pārveidošana par Eiropas uzņēmumu (Societas Europaea, SE) tika pabeigta ar ierakstu komercreģistrā (HRB 790497), kas notika 2023. gada 28. jūlijā. Jaunā juridiskā forma uzsver PFISTERER kā uz nākotni orientēta starptautiska tehnoloģiju kompānija, kas nodarbojas ar pieslēgumu tehnoloģijām elektrotīklos. Vienlaikus tas iezīmē nozīmīgu soli turpmākai veiksmīgai uzņēmuma attīstībai neatkarīgi no dibinātāju ģimenes.

Kā globāli aktīvs uzņēmums PFISTERER ir iesaistīts daudzos projektos atjaunojamās enerģijas, enerģijas pārvades un sadales jomā. Pārveide ļaus uzņēmumam, kura filiāles atrodas Eiropā, ASV, Tuvajos un Tālajos Austrumos, kā arī Āzijā un Argentīnā, vēl labāk īstenot savu starptautisko orientāciju un darbinieku struktūru.

Arī jaunajā SE struktūrā tiks saglabāts pārbaudītais divlīmeņu pārvaldības modelis ar valdi kā vadības struktūru un uzraudzības padomi kā uzraudzības struktūru. Uzraudzības padomes priekšsēdētāja vietnieks un uzņēmuma dibinātāja mazdēls Karl-Heinz Pfisterer tika iecelts par uzraudzības padomes goda priekšsēdētāju. vairāk nekā 50 gadus viņš bija atbildīgs par uzņēmumu kā akcionārs, vispirms operatīvajā vadībā un pēc tam uzraudzības padomē. Uzraudzības padomes priekšsēdētāja vietnieka amatu ieņems Erihs Šefolda kungs, līdz šim revīzijas komitejas priekšsēdētājs.
Jau kopš uzņēmuma pārveidošanas par akciju sabiedrību 1999. gadā tika likti pamati tam, lai uzņēmums attīstītos neatkarīgi no ģimenes. Ilgtermiņā bezpeļņas fonds KAP Foundation pārņems arī Karla-Heinca Pfisterera kunga kā uzņēmuma akcionāra amatu. Jaunā juridiskā forma un izpildinstitūciju sastāvs ir radījuši pamatu PFISTERER grupas ilgtermiņa, neatkarīgai un veiksmīgai nākotnei. Tādējādi ir pabeigta ģimenes un uzņēmuma vadības nodalīšana.

Jaunā juridiskā forma būtībā neietekmē uzņēmuma līgumpartnerus un klientus. PFISTERER Holding SE galvenā mītne Vinterbahā paliks nemainīga.

"PFISTERER mērķis ir pavadīt globālo enerģētikas revolūciju un uzlabot elektroenerģijas pārvadi un sadali," saka Prof. Dr. Wolfgang Blättchen, Uzraudzības padomes priekšsēdētājs. "Gadu gaitā mēs esam kļuvuši par vienu no vadošajiem mūsdienu pasaules tehnoloģiju sniedzējiem elektrisko vadu kontaktu veidošanai, izolācijai un savienošanai."

SE pārveides gaitā PFISTERER Holding SE plāno arī turpmāk veicināt darbinieku lojalitāti. Izveidojot SE uzņēmumu padomi, tiks izveidota starptautiska darbinieku pārstāvju struktūra. "Šādā struktūrā mēs saskatām iespēju mūsu darbiniekiem vēl vairāk augt kopā pāri valstu robežām," skaidro valdes preses sekretārs Johannes Lindens. "Mēs ceram uz turpmāku mūsu augošās un daudzveidīgās organizācijas un korporatīvās kultūras attīstību starptautiskā vidē."

Valde sagaida spēcīgu izaugsmi turpmākajos gados. "Mūsu darba potenciāls nākotnē ir milzīgs," skaidro valdes loceklis Dr. Konstantīns Kurfiss. "Mēs atrodamies dinamiskas izaugsmes vidū, ko veicina globālā pāreja uz atjaunojamiem energoresursiem, tīklu paplašināšanās un pieaugošais pieprasījums pēc enerģijas. Kā inovāciju pionieris un virzītājspēks mēs lepojamies ar to, ka aktīvi veidojam enerģētikas pāreju."

".

Vairāk ziņu


Vinterbaha, Vācija - 2024. gada 6. februāris - Siemens Energy ir sekmīgi sertificējis PFIST...

Vinterbaha, Vācija - 2023. gada 7. novembris

Pie Lejassaksijas krastiem tika veik...


Winterbach, Vācija - 26.09.2023 -

Pārvades tīkla operators TenneT ir pasūtījis uzņē...

Vinterbaha, Vācija - 2023. gada 15. jūnijs -

Pfisterer, vadošais enerģētikas infrastruktū...

Enerģijas sadale un pārvade ir PFISTERER galvenās kompetences jau gandrīz 100 gadus. Būdami enerģ...

Kopš gada sākuma Kūsnaht am Rigi ir kļuvusi par mūsu aptuveni 160 darbinieku jauno centrālo atrašanās vietu Šveicē. PFISTERER grupai, kas jau gadu desmitiem ir iesakņojusies Šveicē, tas iezīmē jauna laikmeta sākumu: Kīsnahtā mēs apvienojam mūsu nodaļas, kas iepriekš atradās Malterā un Altdorfā, jaunā centrālajā tehnoloģiju un pārdošanas centrā.