Katalogs

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

15.06.2023 15:06

Pfisterer sniedz apjomīgu ziedojumu natūrā Ukrainas enerģētikas infrastruktūras atjaunošanai

Vinterbaha, Vācija - 2023. gada 15. jūnijs -

Pfisterer, vadošais enerģētikas infrastruktūras risinājumu piegādātājs, ir ziedojis ievērojamu produktu apjomu Ukrainai. Šī iniciatīva ir daļa no Pfisterer apņemšanās sniegt ātru palīdzību Ukrainas elektrotīkla atjaunošanā, remontā un stiprināšanā. Dāvinājums tika veikts sadarbībā ar Austrumeiropas Ekonomisko attiecību komitejas iniciatīvu Service Desk Ukraine, kā arī Blau-Gelbes Kreuz e.V. un Enerģētikas kopienas sekretariātu.

Tā kā daudzviet Ukrainā ir nodarīti lieli postījumi enerģētikas infrastruktūrai, daudzi cilvēki pašlaik ir bez elektrības. Uzņēmums Pfisterer vēlas sniegt savu ieguldījumu ar produktu ziedojumu, lai atbalstītu elektrotīkla atjaunošanu un remontu. Piešķirtie produkti ietver virkni pārbaudītu risinājumu elektrisko vadu kontaktu veidošanai, savienošanai un sazarošanai, kas tiek izmantoti elektrotīklu jutīgajās saskarnēs un ir būtiski svarīgi drošai elektroenerģijas pārvadei un sadalei.

Ātra palīdzība, kur tā ir nepieciešama
"Mēs visi zinām, cik svarīga mūsu ikdienā ir elektrība. Uzreiz pēc tam, kad Ukrainas elektrotīkls kļuva par mērķi, mēs zinājām, ka mums ir jāpalīdz," saka Pfisterer valdes loceklis Dr. Konstantīns Kurfiss. "Mēs esam eksperti elektrisko vadu savienošanas tehnoloģiju jomā, un mūsu izstrādājumus raksturo ātra montāža, vienkārša lietošana un uzticamība. Tas ir tieši tas, kas šobrīd ir nepieciešams Ukrainai. Mēs esam ļoti gandarīti, ka ar savu ziedojumu varam sniegt savu ieguldījumu, lai nodrošinātu elektrības plūsmu vietējā mērogā."

Palīdzības sūtījumi pašlaik ir ceļā uz Ukrainu. Sadarbība ar Service Desk Ukraine, Blau-Gelbes Kreuz e.V. un Enerģētikas kopienas sekretariātu bija izšķiroša šī ziedojuma īstenošanai. "No idejas līdz īstenošanai bija jāveic liels darbs, neskatoties uz tik acīmredzamu atbilstību," saka korporatīvo projektu direktors Santjago Kasado. "Mēs vēlamies izteikt īpašu pateicību visiem partneriem un projekta komandai, kas palīdzēja veiksmīgi īstenot šo kampaņu." Bijusī Ukrainas aizsardzības ministra vietniece Alina Frolova ir gandarīta: "Ir grūti iedomāties ikdienas dzīvi bez elektrības. Mēs esam ļoti priecīgi par Pfisterer ziedojumu, kas palīdzēs daudziem vietējiem iedzīvotājiem. Uzņēmuma apņemšanās un degsme atbalstīt ir liela!"

Ātri pielietojami risinājumi remontam, nodošanai ekspluatācijā, apkopei
Pfisterer ir speciālists risinājumos, kas paredzēti kontaktu veidošanai, izolācijai un savienošanai ar augstsprieguma elektrovadītājiem. Viens no galvenajiem virzieniem ir savienojumi ar spraudņiem, kas ļauj ārkārtīgi ātri un elastīgi savienot un savienot tādas iekārtas kā kabeļi, transformatori un sadales iekārtas. Enerģijas piegādātāji visā pasaulē izmanto šīs tehnoloģijas, lai ātri un viegli novērstu iespējamus kabeļu sistēmu bojājumus.

.

Vairāk ziņu


Vinterbaha, Vācija - 2024. gada 6. februāris - Siemens Energy ir sekmīgi sertificējis PFIST...

Vinterbaha, Vācija - 2023. gada 7. novembris

Pie Lejassaksijas krastiem tika veik...


Winterbach, Vācija - 26.09.2023 -

Pārvades tīkla operators TenneT ir pasūtījis uzņē...

Karls Heincs Pfisterers kļūst par SE Uzraudzības padomes goda priekšsēdētāju.

Enerģijas sadale un pārvade ir PFISTERER galvenās kompetences jau gandrīz 100 gadus. Būdami enerģ...

Kopš gada sākuma Kūsnaht am Rigi ir kļuvusi par mūsu aptuveni 160 darbinieku jauno centrālo atrašanās vietu Šveicē. PFISTERER grupai, kas jau gadu desmitiem ir iesakņojusies Šveicē, tas iezīmē jauna laikmeta sākumu: Kīsnahtā mēs apvienojam mūsu nodaļas, kas iepriekš atradās Malterā un Altdorfā, jaunā centrālajā tehnoloģiju un pārdošanas centrā.