Katalogs

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Kabeļu renes

e-chainsystems® vai kabeļu kanāli faktiski ir mūsdienu iekārtu nabassaites. Tās nodrošina enerģijas, datu un signālu pārraidi un tāpēc visu laiku ir kustībā.

Ekranētie kabeļi

Šim produktam nav apraksta Latviešu . Izlasiet aprakstu angļu valodā vai sazinieties ar uzņēmumu.

Kabeļu kanāli

e-chainsystems® ir mūsdienu iekārtu nabassaites. Tās nodrošina enerģijas, datu un signālu pārraidi, tāpēc visu laiku ir kustībā.

Kabeļu savienojumi

Vairumā pielietojumu var izmantot mūsu standarta C veida profila montāžas balsteņus un kompaktos „chainfix” balsteņus vai pielāgot vienkāršu atslogotāju, izmantojot atslogotāja savilkšanas plāksnes un...

Īpašie kabeļi

igus® speciālie kabeļi ir izturīgi pret eļļas un UV starojuma iedarbību, tiem ir augstāka ugunsdrošības pakāpe. Ārējais apvalks no TPE.

Nesošās sijas

"igus® stieņu galu balsti un vārpstu bloki: nekustīgi un kustīgi stieņu galu balsti, dažādas uzbūves vārpstu bloki no dažādiem materiāliem. "

Lodīšu gultņi

xiros® polimēru materiāla lodīšu gultņi ir vienrindas lodīšu gultņi ar gropi, kuri atbilst DIN 625 prasībām. Šiem lodīšu gultņiem, kam nav nepieciešama eļļošana un apkope, ir četri komponenti: ārējais...

Slīdgultņu ieliktņi

iglidur® slīdgultņu iemavām nav nepieciešama apkope, tās atbilst RoHS (direktīvai par bīstamu vielu izmantošanu), nav jāeļļo, ir dilumizturīgas un vada elektrību.

Gultņu bukses

iglidur® gultņu iemavu kopīgās īpašības: nav nepieciešama apkope un eļļošana, ir izturīgas pret koroziju, piesārņojumu, ļoti precīzi izmēri u.c.

Šarnīra gultņi

igubal® sfēriskos gultņus var izmantot vienmēr, kad pašlīdzinoši gultņi nozīmē konstruktīvas priekšrocības vai palīdz vienkāršot konstrukciju.

Gaismas staru vadītājs

chainflex® optiskie kabeļi ar mainīgu laušanas koeficientu, paredzēti izmantošanai smaga noslogojuma apstākļos, ar PUR pārklājumu, izturīgu pret eļļas un UV starojuma iedarbību.