Katalogs

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Vītņu stangas

Vadskrūves, kas darbojas bez eļļošanas, netiek piesārņotas un nav jākopj; tām ir labākas darba īpašības, tās nerūsē un klusi darbojas maksimāli 90°C temperatūrā.

Lineārās sistēmas

drylin® lineārās sistēmas ir paredzētas sausai ekspluatācijai. Tāpēc jūsu iekārtas būs pasargātas no piesārņošanas ar smērvielu vai eļļu.

Barošanas ķēdes

Vienalga, vai plānojat rotējošu kustību, vertikālu gājienu vai ļoti garu asi, mēs varam jums piedāvāt atbilstošu energopadeves risinājumu, sākot ar 1 gab., un ar garantētu funkcionalitāti.

Kopnes (BUS) kabeļi

chainflex® kopnes kabeļiem ir vairāki atbilstības sertifikāti, un tos var izmantot liela ātruma un paātrinājuma apstākļos. Var izvēlēties kopnes kabeļus ar PVC, PUR vai TPE pārklājumu.

Servo kabeļi

Ekonomiski izdevīgi, UL apstiprināti, pret eļļas iedarbību izturīgi kabeļi ar PVC pārklājumu un ekranējumu, der visām izplatītākajām servopiedziņām. Īpaši izstrādāti un pārbaudīti lietošanai ar neatba...

Lietošanai gatavi kabeļi

Piedziņas kabeļu saišķi: atbilst dažādiem standartiem, dažādu veidu kabeļi, vismazākais saliekuma rādiuss, sākot no 7,5xd, PVC pārklājums

Kabeļi izmantošanai lokanajos kanālos

chainflex® vadības kabeļi ir energy chains® kabeļi ar vismazāko saliekuma rādiusu. Šie kabeļi ir pārbaudīti ar e-chains® daudzmiljonu ciklos. Var izvēlēties vadības kabeļus ar PVC, PUR vai TPE pārklāj...

Atspertapas

igubal® atsperes tapa vienā gabalā. Vienkārša montāža, vienkārša izjaukšana, var kombinēt ar E izmēra montāžas skavu stiprinājumiem, liela izturība.

Apvalku gultņi

Gultņu konstrukcija ar atloku ļauj izmantot augsti efektīvus iglidur® slīdgultņus, kad korpusa atverēm nav iespējamas precīzas pielaides.

Lodīšu čaulas

drylin® cietas plastmasas gultņi piesaista ar savu ļoti zemo klīrensu un zemajām izmaksām. To izmēri atbilst cirkulācijas lodīšu gultņu standarta izmēriem.

Signālkabeļi

Sarežģītākiem pielietojumiem ar lielu darba ciklu, ātrumu un paātrinājumu skaitu, kā arī sarežģītos darba apstākļos ir nepieciešamas drošas sistēmas ar pārbaudītiem kabeļiem.

Vadslieces

Vadslieces

Šim produktam nav apraksta Latviešu . Izlasiet aprakstu angļu valodā vai sazinieties ar uzņēmumu.