Katalogs

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Korpusa gultņi

drylin® R lineārie gultņi ir no ļoti izturīgiem polimēru materiāliem, kas speciāli izstrādāti lineārās tehnoloģijas vajadzībām. To izmēri atbilst standarta lodīšu gultņu izmēriem.

Slīdgultņi (iglidur®)

iglidur® slīdgultņiem nav nepieciešama apkope, tie atbilst RoHS (direktīvai par bīstamu vielu izmantošanu), nav jāeļļo, ir dilumizturīgi un vada elektrību.

Vadības kabeļi

chainflex® vadības kabeļi ir paredzēti izmantošanai vidēji smaga noslogojuma apstākļos. Ļoti lokanajiem kabeļiem ir augstāka ugunsdrošības pakāpe, tos aizsargā ārējais PVC pārklājums.

Aksiālie gultņi

Pašlīdzinoši sfēriskie igubal® ass gultņi ir ļoti vienkārši uzstādāmi, tie palīdz kompensēt līdzinājuma kļūdas un novērst malu noslogojumu.

Šarnīra galvas

igubal® stieņu gala gultņi iztur lielu slodzi normālā vides temperatūrā, tiem ir teicamas amortizācijas īpašības un to svars ir tikai piektā daļa no parasto gultņu metāla korpusa svara.

Dakšas galvas

igubal® skavu stiprinājumi ir no cietas plastmasas igumid G, atbilst DIN 71752 prasībām, un tos var kombinēt ar montāžas izmēra E stieņu gala gultņiem kā pretējo detaļu.

Lineārās vadības (DryLin®)

DryLin ® | Bīdāmā, nevis ritošā konstrukcija

DryLin ® ir lineāro slīdošo gultņu klāsts, kam nav nepieciešama apkope un eļļošana un kas sastāv no četrām g...

Datu pārvades kabeļi

Vismazākais saliekuma rādiuss, līdz 30 miljoniem testēšanas ciklu ar e-chains®, dažādi pārklājuma materiāli, vairāki atbilstības sertifikāti un apliecības: UL, CE, CSA, Desina

Kabeļu kanāli izvadei caur sienām

Sarežģītākiem pielietojumiem ar lielu darba ciklu, ātrumu un paātrinājumu skaitu, tostarp sarežģītos darba apstākļos, ir nepieciešamas pārbaudītas un funkcionāli drošas lineārās sistēmas.

Leņķa šarnīri

Šim produktam nav apraksta Latviešu . Izlasiet aprakstu angļu valodā vai sazinieties ar uzņēmumu.

Bezhalogēna kabeļi

chainflex® kabeļi ir ļoti lokani un piemēroti izmantošanai smaga noslogojuma apstākļos. Tiem ir PVC pārklājums, kas nesatur halogēnus un ir īpaši izturīgs pret eļļas un UV starojuma iedarbību.

Barošanas kabeļi

Pielietojumiem ar lielu darba ciklu, ātrumu un paātrinājumu skaitu, kā arī sarežģītos darba apstākļos ir nepieciešamas pārbaudītas un vienmēr drošas sistēmas — un tieši tādas īpašības ir chainflex® ka...