Katalogs

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Paceļamās platformas ar domkratu

igus® vadskrūves, kam nav nepieciešama apkope, ir pieejamas dažādās materiālu un vārpstas kombinācijās. Katram pielietojumam atbilstošs modulis.

Plastmasas slīdgultņi

igus® polimēru materiāla slīdgultņi ir svarīgs elements ceļā no plastmasas iemavām uz pārbaudītām, drošām un ātri pieejamām mašīnas detaļām.

Plastmasas bukses

igus® polimēru materiāla slīdgultņi ir svarīgs elements ceļā no plastmasas iemavas uz pārbaudītu, drošu un ātri pieejamu mašīnas detaļu.

Pašeļļojošie slīdgultņi

Atšķirībā no parastajiem cirkulācijas lodīšu gultņiem drylin® lineārie slīdgultņi pārvietojas pa slīdes plāksnītēm. drylin® lineāro gultņu sistēmas ir paredzētas sausai ekspluatācijai. Tāpēc jūsu iekā...

Trapecvītnes asis

igus® trapecveida vadskrūves: darbojas bez eļļošanas, netiek piesārņotas un nav jākopj, tām ir labākas darba īpašības avārijas apstākļos, tās nerūsē un klusi darbojas maksimāli 90°C temperatūrā.

Lineārie slīdošie gultņi

drylin® R lineārie gultņi ir no ļoti izturīgiem polimēru materiāliem, kas speciāli izstrādāti lineārās tehnoloģijas vajadzībām. To izmēri atbilst standarta lodīšu gultņu izmēriem.

Stāvgultņi

Sfēriski regulējamie igubal® balsta slīdgultņi ideāli kompensē vārpstu līdzinājuma kļūdas, slīpumus un novirzes.

Aksiālie šarnīra gultņi

Ass gultņu speciālo īpašību klāstā ir vienkārša uzbūve, līdzinājuma kļūdu kompensēšana, malu noslogojuma kompensēšana, ļoti labas slīdes un dilšanas īpašības, kā arī neliela uzstādīšanas vieta.

Lineārā tehnika

Citas galvenās drylin® lineārās tehnoloģijas īpašības: robustums un izturība pret tādiem faktoriem kā piesārņojums, ūdens, ķimikālijas, augsta temperatūra un triecieni.

Manšetu korpusi

drylin® R korpusi ar atloku ir pieejami kā lineārie gultņi ar apaļiem vai kvadrātveida atlokiem. Lineārie gultņi ir no ļoti izturīgiem polimēru materiāliem, kas speciāli izstrādāti lineārās tehnoloģij...

Robotkabeļi

chainflex® robotu kabeļi vai vērpes kabeļi ir pieejami dažādās versijās, piemēram, kā vadības kabeļi vai barošanas kabeļi.

Trapecvītnes uzgriežņi

Šim produktam nav apraksta Latviešu . Izlasiet aprakstu angļu valodā vai sazinieties ar uzņēmumu.