Katalogs

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Kabeļi un vadi

chainflex® kabeļi ir īpaši pārbaudīti izmantošanai energoķēdēs. chainflex® kabeļi ir pieejami ar vismazāko saliekuma rādiusu un ar pārklājumu no dažādiem materiāliem.

Plastmasas pusfabrikāti

iglidur® tehnisko stieņu materiāls ir pieejams apaļu stieņu veidā vai kā pilnīgi apstrādāts speciālā formā. Tas ir ekonomiski izdevīgs, izturīgs un ar labām mitruma absorbcijas īpašībām.

Lineārie gultņi

drylin® lineāro gultņu priekšrocības: automātiska eļļošana, nav nepieciešama apkope, var izmantot ļoti piesārņotā vidē, ir līdzinājuma kļūdu kompensācija.

Kabeļu ķēdes

igus® e-chainsystems® ir paredzētas vadīšanas un aizsardzības funkcijām. Enerģijas ķēdes vai kabeļu ķēdes ir mūsdienu iekārtu nabassaites. Tās samazina iekārtu dīkstāvi un pagarina darbmūžu.

Stiklšķiedras kabeļi

chainflex® optiskie kabeļi ar darbības rādiusu līdz 500 m; tos var izmantot vajadzīgā garuma saišķī. Turklāt ļoti lokanie kabeļi ir ļoti izturīgi pret nodilumu, piemēroti rūpnieciskam pielietojumam un...

Kontroles kabeļi

chainflex® vadības kabeļiem ir vismazākais saliekuma rādiuss. Atšķirīgo īpašību kombinācija ir iespējama vadības kabeļiem gan ar ekrānu, gan bez tā.

Sliežu mehānismi

drylin® lineāro slīdgultņu klāstā ir četras galvenās gultņu kategorijas, kam nav nepieciešama apkope un eļļošana. Citas galvenās īpašības: robustums un izturība pret ārēju faktoru iedarbību.

Plastmasas lodīšu gultņi (xiros®)

xiros® polimēru materiāla lodīšu gultņi ir vienrindas lodīšu gultņi ar gropi, kuri atbilst DIN 625 prasībām. Atšķirībā no metāla lodīšu gultņiem plastmasas lodīšu gultņiem ekspluatācijas laikā nemaz n...

Bezapkopes slīdošie gultņi

Vairāku tūkstošu empīrisko testu rezultāti ļauj gandrīz visos gadījumos droši prognozēt iglidur® slīdgultņu darbmūža ilgumu.

Slīdošās plēves

drylin® R lineārie slīdgultņi ir no dilumizturīga polimēru materiāla, kas speciāli izstrādāts lineārās tehnoloģijas vajadzībām. To izmēri atbilst standarta lodīšu gultņu izmēriem.