Katalogs

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

23.04.2023 01:04

Risinājumi darbavietām un intralogistikas sistēmām

SensorBoard - alternatīva optiskajām pozicionēšanas metodēm

Ar SensorBoard komponentu pozīcijas un orientācijas noteikšanai RK Rose+Krieger integrē televīzijas studijās plaši izmantoto tehnoloģiju savā modulārajā sistēmā, kas paredzēta pielāgotiem sistēmu risinājumiem. SensorBoard ir elastīgi mērogojama un daudzos gadījumos aizstāj dārgo kameru un sensoru tehnoloģiju. Sistēmas priekšrocības jo īpaši izpaužas kombinācijā ar (sadarbojošiem) robotiem, asu sistēmām un produktu turpmāku automātisku apstrādi.


Sākotnēji izstrādāta, lai televīzijas kameras varētu pārvietot bez apkalpes no vadības pults studijā, SensorBoard tehnoloģija ir plaši pielietojama arī rūpniecībā. Neatkarīgi no tā, vai runa ir par automatizācijas sistēmām, pārvietošanas tehnoloģijām, apstrādes iekārtām vai darba stacijām un automātiski vadāmiem transportlīdzekļiem (AGV) - visur, kur nepieciešama precīza pozicionēšana vai brīvi novietotu komponentu pārvietošana, SensorBoard parāda savas priekšrocības. Tas ir tāpēc, ka, atšķirībā no parastajām sensoru un kameru tehnoloģijām, SensorBoard darbību negatīvi neietekmē ne nepietiekams, ne ekstremāls vai mainīgs apgaismojums, ne arī netīrumi, putekļi vai eļļa.


SensorBoard sastāv no vismaz divām sensoru virsmām un ir elastīgi mērogojama, sākot no 100 kvadrātmilimetriem. Ja to apvieno ar kobotu, tas pozicionē vai nosaka sastāvdaļas, kas atrodas uz sensora virsmas vai telpā, ar 0,01 milimetra precizitāti un satver tās tikpat precīzi, it kā sistēma būtu mehāniski savienota. SensorBoard tehnoloģija, ko izmanto manuālajos kobotu ratiņos (vai pat pilnībā automatizētās AGV sistēmās), kas pārvietojas starp vairākām darba vietām vai montāžas līnijām, ļauj ļoti precīzi pozicionēt attiecīgo transportlīdzekli tā galamērķī un tādējādi sagatavo to turpmākai pilnībā automatizētai dažādu nozaru produktu apstrādei.


RK Rose+Krieger meitasuzņēmums RK-AHT integrē SensorBoard tehnoloģiju klientu specifiskos risinājumos. Uzņēmums piedāvā risinājumus manuāliem, pusautomātiskiem vai pilnībā automatizētiem uzdevumiem visdažādākajās rūpniecības vidēs.


Tagad interesenti var izmēģināt jaunos SensorBoard risinājumus darbībā RK-AHT izstāžu zālē Bīnenbītelē.

Vairāk ziņu

Visaptverošs produktu portfelis iekšējai preču plūsmai
Jaunas bīdāmās vadotnes ar pielāgotu pozicionēšanu
Stabila dubultcauruļu vienība kompensē lielus lieces momentus

01.06.2023 01:05

Pārmaiņas vadībā
Bjerns Riherss pārņem RK Rose+Krieger GmbH vadību no Dr. Gregora Langera

19.10.2022 01:00