Katalogs

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

13.09.2023 01:09

RK Rose+Krieger: Divcauruļu lineārās asis EP(X)-II ar jaunu izmēru

Stabila dubultcauruļu vienība kompensē lielus lieces momentus

ar EP(X)-II sērijas dubultcauruļu blokiem RK Rose+Krieger piedāvā stabilu risinājumu precīzai vidējas un lielas slodzes novietošanai jebkurā montāžas pozīcijā. Pēc 30. un 40. izmēra tagad RK piedāvājumu papildina vēl viens populārs ass izmērs - 50. izmērs. Ieinteresētie izstādes apmeklētāji var uzzināt vairāk par EP(X)-II lineārajām asīm izstādē Motek Štutgartē.


Tāpat kā citi sērijas modeļi, arī jaunais 50. izmērs ar trapecveida vārpstu un kopējo garumu līdz 3 m no RK Rose+Krieger kompensē lielus lieces momentus manuālās un motora regulēšanas laikā. Papildu priekšrocības, ko sniedz izturīgās lineārās asis, ir to vieglā apkope un tas, ka tās var viegli tīrīt. Cita starpā apkopes vieglumu veicina arī dalītās vadotnes uzgriežņa koncepcija:



Lineārās vienības ar trapecveida skrūves piedziņu vai lodīšu skrūves piedziņu

Divcaurulīšu vienības pārsteidz ar ļoti labām gaitas īpašībām, augstu stingrību un vadotnes brīvības sajūtu visā gājiena garumā. EP(X)-II lineāro vienību ļoti labās gaitas īpašības, zemo nodilumu un līdz ar to ilgo kalpošanas laiku nodrošina modernie materiāli un standarta augstas veiktspējas slīdošo vadotņu izmantošana. Pieejamas gan EP(X)-II sērijas dubultās caurules asis ar trapecveida skrūves piedziņu, gan EPX-II KG sērijas dubultās cieto vārpstu versijas ar precīzu lodīšu skrūves piedziņu - pirmās ir vairāk piemērotas neregulārām kustībām, otrās - arī dinamiskām kustībām. Lietotāji var kombinēt savstarpēji saderīgus standarta risinājumus pēc saviem ieskatiem. Kuras lineārās vienības tiek izmantotas, ir atkarīgs no attiecīgā lietojuma prasībām.



Savietojamība ar iepriekšējiem modeļiem

EP(X)-II sērijas lineārās vienības ir savietojamas ar iepriekšējām populārajām EP(X) vienībām visos funkcionālajos izmēros, ārējos izmēros un vārpstas soļos. Tāpēc lietojumus, kuros tiek izmantoti vecākie modeļi, var optimizēt ar jaunajiem modeļiem bez jebkādiem projektēšanas darbiem. Nav nepieciešams nomainīt tādus piederumus kā rokas riteņi vai pozīcijas indikatori.



Pieejamas dažādas versijas

Divviru vītņu ierīces ir pieejamas ar "labās un kreisās vītnes", "labās vai kreisās vītnes" vai dalītās vītnes vārpstas versijām. Pēc izvēles ir pieejams manuāls, berzes bloķēts vārpstas stiprinājums. Tas nodrošina, ka vadotnes ratiņi ir droši fiksēti, un tādējādi novērš netīšu ratiņu regulēšanu.

RK Rose+Krieger no 10. līdz 13. oktobrim Štutgartē, Motek izstādē, kas notiks 3. hallē, 3203. stendā, no 10. līdz 13. oktobrim prezentēs plašu risinājumu klāstu speciālo mašīnu būvei.

Vairāk ziņu

Visaptverošs produktu portfelis iekšējai preču plūsmai
Jaunas bīdāmās vadotnes ar pielāgotu pozicionēšanu

01.06.2023 01:05

Pārmaiņas vadībā
Bjerns Riherss pārņem RK Rose+Krieger GmbH vadību no Dr. Gregora Langera
SensorBoard - alternatīva optiskajām pozicionēšanas metodēm

19.10.2022 01:00