Katalogs

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

16.06.2023 10:06

Zaļā gaisma jaunajam top partnerim norelem

MHP RIESEN Ludvigsburg ir gandarīta sveikt norelem, reģionālo globālo spēlētāju, kā jauno TOP partneri jaunajā 2023/2024. gada sezonā. Uzņēmums, kas atrodas Markgrēningenē, ir standarta detaļu un mehānisko komponentu ražotājs un piegādātājs mašīnbūvei un iekārtām, un tas piesaistīs uzmanību ne tikai spēles dienā.


MHP RIESEN Ludvigsburgas klubs iegūst jaunus sponsorus. Ar norelem globāli aktīvs mašīnbūves nozares uzņēmums vismaz 3 sezonas būs baroka pilsētas TOP partneris. Turpmāk Markgrēningenē bāzētais uzņēmums reklamēsies uz LED tablo visās easyCredit Basketball Bundeslīgas mājas spēlēs, kā arī iepazīstinās ar spēles norisi katrā BBL mājas un izbraukuma spēlē, izmantojot kluba sociālo mediju kanālus. Ārpus MHPArenas RIESEN un norelem izstrādās kopīgu sabiedrisko autobusu, kas katru dienu brauks pa Ludvigsburgas rajonu un piesaistīs uzmanību. Bet tas vēl nav viss. Nākotnē Ludvigsburgā bāzētais standarta un ekspluatācijas detaļu ražotājs un piegādātājs pavadīs arī RIESEN augstskolu turneju, lai tiešais kontakts ar studentiem, jaunajiem talantiem un nākotnes darbiniekiem būtu vēl spēcīgāks.


"Sarunas, kas mums ātri izvērsās, parādīja, ka mums ir ne tikai kopīgi mērķi, bet arī tas, ka mūsu ikdienas darbā galvenā uzmanība tiek pievērsta precizitātei, tehnoloģijai un ātrumam. Esam ļoti gandarīti, ka ar norelem mums blakus ir spēcīgs partneris, kas mūs tematiski iekļaus savā reklāmas komunikācijā, lai varētu panākt vislabāko iespējamo partnerības sinerģiju," jauno kopīgo ceļu komentē MHP RIESEN Ludvigsburgas 2. valdes loceklis Markuss Buchmans.


Emīlija Kippa, norelem globālā mārketinga vadītāja, komentē: "Mēs esam sajūsmā par mūsu jauno partnerību ar RIESEN, jo esam atraduši spēcīgu, veiksmīgu un ļoti simpātisku partneri, ar kuru mūs vieno tādas kopīgas vērtības kā cieņa, dinamisms un komandas gars. Mēs lepojamies, ka varam atbalstīt gan Ludvigsburgas reģionu, gan vienu no tā labākajiem klubiem. Talantu un jauno talantu veicināšana mums ir īpaši tuva, un mēs esam gandarīti, ka tagad varam atbalstīt ne tikai jaunos inženierus un talantus tehniskajā jomā, bet arī labākos basketbola spēlētājus un jaunos talantus. Basketbolā uzvar precizitāte, tehnoloģija un ātrums, un tieši tas ir svarīgi norelem: augstas precizitātes standarta detaļas nodrošina procesa uzticamību, mēs atbalstām ikvienu projektu ar savām zināšanām, un mūsu 70 000 standarta un ekspluatācijas detaļu ir pieejamas no noliktavas un pie klienta jau nākamajā dienā. Turklāt basketbols, un jo īpaši RIESEN, vienmēr iestājas par godīgu spēli - mums tas patīk, un tas mums labi piestāv.

Vairāk ziņu

Pilna kravas automašīna ar inovācijām

20.03.2024 01:05

Viedie produkti no norelem
Risinājums bezkļūdu apstrādes procesiem
Jaunums no norelem: Lineārās rullīšu vadotnes
Trīs kandidāti aizraujošajā Motek finālā, uzvarētāju komandas - powered by norelem

Bīdāmās durvis, atvilktņu izvelkamās durvis, bīdāmās sliedes vai bīdāmie slīdņi - norelem profilu...

Izbaudiet jaunus un pārbaudītus norelem produktus klātienē