Katalogs

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

26.06.2023 00:06

norelem izstādē automaticica 2023

Izbaudiet jaunus un pārbaudītus norelem produktus klātienē

Šogad starptautiskajā inteliģentās automatizācijas un robotikas izstādē automātika, kas no 27. līdz 30. jūnijam notiks Minhenē, norelem prezentēs daudzas inovācijas, piemēram, pneimatiskās šūpoles, kā arī dažādus pārbaudītus standarta elementus.



automatica ir pasaulē vadošais automatizētas, automatizētas un inteliģentas ražošanas tirgus. Šogad norelem stendā papildus jau nostiprinātajam sortimentam apmeklētāji atkal var sagaidīt virkni jaunumu, piemēram, pneimatiskās šūpoles un dažāda dizaina savienotājus, kā arī "inteliģentās" bukses - visu var aptaustīt un izmēģināt tā sauktajās pjedestāla saliņās.



Norelem aktualitātes

Uz viena no šiem izstādes paneļiem, piemēram, var pārbaudīt šūpoļu skavu un sviras skavu lietošanas ērtumu. Citā panelī ir apskatāmas dažādas sakabes griezes momenta pārnesei un vibrāciju slāpēšanai, piemēram, metāla silfonu sakabes, elastomēra spīļu sakabes, krusteniskās slīdnes sakabes un cietās sakabes. Ar inteliģentajām buksēm norelem prezentē vēl vienu izcilību: fiksācijas tapas un pozicionēšanas bukses, kā arī atsperes vilces elementus ar stāvokļa sensoriem. Šie induktīvie sensori nodrošina no iedarbināšanas atkarīgu procesa kontroli.



Izbaudiet produktu daudzveidību

norelem ir izveidojis izlasi no vairāk nekā 70 000 produktu, kurus jūs varat izmēģināt klātienē izstādē automatica. Stiprinājuma un fiksācijas jomā uzņēmums prezentēs savu elastīgo standarta detaļu sistēmu, kurā ietilpst balsta un gultņu elementi, fiksācijas un pozicionēšanas skrūves, centrēšanas skavas, lodveida vilces skrūves, 5D detaļu aizbīdņi un atsperes slodzes sānu vilces elementi. Citā izstādes plāksnē redzams centrēšanas bloks, šeit peldošās skavas un šūpoles skavas notur apstrādājamo detaļu pozīcijā. Eksponāti ietver arī maināmus ātrspiešanas skavas, dažādas skavas sviras un skrūves ar plakanu galvu un pielaides kompensāciju. Sadaļā "Higiēniskais dizains" būs apskatāmas arī dažādas standarta detaļas, tostarp rotējošās fiksācijas un šļūtenes, kā arī skrūves un uzgriežņi, kas paredzēti augstām pārtikas, farmācijas, ķīmijas un iepakojuma rūpniecības prasībām.

No motoru pozicionēšanas sistēmu nozares norelem prezentēs dažādus pozicionēšanas galdus, vārpstu savienojumus, konusveida zobratu un sliekzobratu mezglus. Īpaši izceļami divi lieli eksponāti - norelem piedziņas pārnesumkārba un nagu mašīna - piedziņa, kas apvienota ar pneimatisko pārvietošanas sistēmu. Izstādē būs apskatāmi arī dažādi teleskopiskie slīdņi ar, cita starpā, mīkstu aizvēršanas amortizācijas sistēmu, push-to-open funkciju vai pašaizvēršanās mehānismu. Uzņēmuma prezentāciju papildina riteņu (fiksētie riteņi, grozāmie riteņi ar "stop-fix"), alumīnija profilu un tehnisko piederumu, piemēram, dzesēšanas un iesūkšanas šļūteņu, kā arī taisnstūra, plakano un augstspiediena sprauslu produktu klāsts.



Uzņēmumu norelem atradīsiet izstādē automaticica A5 hallē, 115. stendā.

Vairāk ziņu

Pilna kravas automašīna ar inovācijām

20.03.2024 01:05

Viedie produkti no norelem
Risinājums bezkļūdu apstrādes procesiem
Jaunums no norelem: Lineārās rullīšu vadotnes
Trīs kandidāti aizraujošajā Motek finālā, uzvarētāju komandas - powered by norelem

Bīdāmās durvis, atvilktņu izvelkamās durvis, bīdāmās sliedes vai bīdāmie slīdņi - norelem profilu...

MHP RIESEN Ludvigsburg ir gandarīta sveikt norelem, reģionālo globālo spēlētāju, kā jauno TOP par...