Katalogs

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

05.07.2021 01:07

Kristians Kirhbaumers ir jaunais Stabilus biznesa struktūrvienības "Industrial" globālā mārketinga vadītājs

Kristians Kirhbaumers (Christian Kirchbaumer) ieņēma Stabilus grupas biznesa struktūrvienības Industrial globālā mārketinga vadītāja amatu. Papildus Stabilus kā jumta zīmolam šajā struktūrvienībā ietilpst arī zīmoli ACE, Fabreeka, General Aerospace, Hahn Gasfedern un Tech Products. Tie galvenokārt ir pazīstami ar produktiem un pakalpojumiem automatizācijas kontroles, vibrācijas un kustības kontroles, kā arī drošības produktu jomā. Stabilus un tā meitasuzņēmumi piedāvā rūpniecības klientiem unikālu risinājumu klāstu attiecībā uz sastāvdaļām un pakalpojumiem zem viena jumta. Ar neskaitāmiem risinājumiem, no kuriem daudzi ir pielāgoti, tiek absorbēti triecieni un vibrācijas, samazināts nodilums un optimizēti procesi.

2016. gadā Stabilus sāka attīstīt uzņēmējdarbību ar industriālajiem klientiem, iegādājoties dažādus zīmolus. No vienas puses, šie lietotāji, to konstrukcijas un dizaini gūst labumu no plašā augstas kvalitātes un augstas veiktspējas komponentu klāsta, ko var nodrošināt biznesa struktūrvienība Industrial. No otras puses, viņi gūst labumu arī no apvienotās pieredzes un inovatīviem risinājumiem, ko piedāvā izstrādes un pārdošanas komandas, kas apvienotas Stabilus, pasaules gāzes atsperu, amortizatoru un elektromehānisko piedziņu tirgus līdera, vadībā.

Christian Kirchbaumer ir 15 gadu profesionālā pieredze dažādos amatos starptautiskajā mārketingā un nāk ar atbilstošu pieredzi zīmola rebrandinga, zīmola pozicionēšanas un digitālā mārketinga jomā. Turpmāko mēnešu laikā viņš veidos jaunizveidotās Stabilus biznesa struktūrvienības Industrial globāli aktīvās mārketinga komandas par globāli tīklotu mārketinga struktūrvienību, papildus atbalstot plānoto paplašināšanos Āzijā. Jirgens Rolands (Jürgen Roland), ilggadējais ACE Stoßdämpfer GmbH izpilddirektors un Stabilus Industrial viceprezidents un vadītājs, komentē: "Mēs informēsim par mūsu specializētajiem zīmoliem un to priekšrocībām industriālajiem klientiem un vienlaikus tuvināsim tos vienotā jumta ietvaros. Tādējādi piederība starptautiskajam tirgus līderim Stabilus kļūst vēl pamanāmāka."

Vairāk ziņu

Daudzos uzņēmumos digitalizācija un taupīgas vadības pieeja tiek uzskatīta par vēlamu novājēšanas...

Testējot ratiņkrēslus, ražotāji saprotamu iemeslu dēļ rīkojas droši. Tas ...

Testējot ratiņkrēslus, ražotāji saprotamu iemeslu dēļ rīkojas droši. Tāpēc trīs me...

22.12.2023 01:05

Drošības amortizatori
Avārijas apstāšanās speciālisti atzīmē pirmizrādes filmās un televīzijā
Kad runa ir par rūpniecisko amortizācijas tehnoloģiju, ACE ir viens no pirmajiem, uz kuru vēršas lielākā daļa inženieru un projektētāju visā pasaulē. Neatkarīgi no tā, kādi jautājumi šajās dienās ir ekspertiem, ACE vienmēr ātri uz tiem atbild - vai nu tiešsaistē, vai sazinoties personīgi uz vietas.

Ratiņkrēslu dizainā ir daudz iespēju uzlabojumiem. To pierāda vienass Hoss Mobility, kas tika izs...