Katalogs

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

26.01.2023 09:01

Starptautiskais saldētavas izaicinājums 2023: Optimizējiet glabāšanas procesus -80°C temperatūrā

Globālā sasilšana ir izaicinājums cilvēcei - Šarmelšeiha mums to vēlreiz atgādināja. Taču papildus abstraktajiem ANO globālajiem jautājumiem var palīdzēt arī mazi, personīgi soļi. Diskusijas par ilgtspēju galvenokārt ir par enerģijas patēriņu. Laboratorijas iekārtas nav izņēmums. Pat videi visdraudzīgākajiem un energoefektīvākajiem īpaši zemas temperatūras saldētavām joprojām ir nepieciešams ievērojams enerģijas daudzums, lai 24 stundas diennaktis 7 dienas nedēļā gadiem ilgi uzturētu ārkārtīgi zemu -80 °C temperatūru.

Bezpeļņas organizācija My Green Lab un Starptautiskais Ilgtspējīgu laboratoriju institūts (I2SL) atkal ir apvienojušies, lai apbalvotu labākās koncepcijas saldētavu uzlabošanai ilgtspējības ziņā: The Freezer Challenge 2023.

Lietotāji, tostarp jūs, var iegūt punktus, veicot pasākumus labas pārvaldības prakses, temperatūras regulēšanas un citās jomās, kā arī daloties ar informāciju par labāko praksi. Apbalvojumi tiks piešķirti tiem, kuri būs devuši vislielāko ieguldījumu enerģijas taupīšanā un paraugu uzglabāšanas uzlabošanā. Papildus savu saldēšanas iekārtu optimizācijai mēs visi mācāmies būt apzinīgāki attiecībā uz enerģijas patēriņu laboratorijā.

Kopš 2017. gada Izaicinājums ir ietaupījis vairāk nekā 24 miljonus KWh elektroenerģijas visā pasaulē, uzlabojot aukstuma uzglabāšanu.

Mūsu atbildības pret vidi dēļ Eppendorf ar lepnumu atbalsta Starptautisko saldētavu izaicinājumu 2023 jau sesto gadu pēc kārtas, sākot ar 2018. gadu.

Vairāk ziņu

Ar Mastercycler® X40 jūsu ikdienas laboratorijas darba rutīna būs ne tikai uzticama un efektī...

Takara Bio Inc (Takara Bio) un Eppendorf SE, divi vadošie uzņēmumi dzīvības zinātņu nozarē, ir gandarīti paziņot par sadarbību saskaņā ar stratēģisku sadarbības līgumu.
akcijas no 2023. gada 1. septembra līdz 2023. gada 31. decembrim
Uzņēmumā Eppendorf mēs apzināmies, ka plastmasas palīgmateriāliem laboratorijā ir ļoti liela nozīme. Tajā pašā laikā mēs apzināmies, ka mūsdienu zinātnes prasību un rūpju par vidi līdzsvarošana ir galvenais izaicinājums dabaszinātņu laboratoriju vadībā. Tāpēc mēs ievērojam principu "Samazināt, atkārtoti izmantot, pārstrādāt", kad vien iespējams, un kur vien iespējams, un aizvien vairāk paļaujamies uz bioloģisko izejvielu izmantošanu.

Šogad Hamburgā bāzētais dzīvības zinātņu uzņēmums Eppendorf SE prestižo pētniecības balvu pasnied...

Eppendorf Xplorer® un Xplorer plus vienkanālu pipetes ir sertificētas ar ACT® marķējumu M...