Eppendorf SE
Eppendorf SE
26.01.2023 09:01
Globālā sasilšana ir izaicinājums cilvēcei - Šarmelšeiha mums to vēlreiz atgādināja. Taču papildus abstraktajiem ANO globālajiem jautājumiem var palīdzēt arī mazi, personīgi soļi. Diskusijas par ilgtspēju galvenokārt ir par enerģijas patēriņu. Laboratorijas iekārtas nav izņēmums. Pat videi visdraudzīgākajiem un energoefektīvākajiem īpaši zemas temperatūras saldētavām joprojām ir nepieciešams ievērojams enerģijas daudzums, lai 24 stundas diennaktis 7 dienas nedēļā gadiem ilgi uzturētu ārkārtīgi zemu -80 °C temperatūru.
Bezpeļņas organizācija My Green Lab un Starptautiskais Ilgtspējīgu laboratoriju institūts (I2SL) atkal ir apvienojušies, lai apbalvotu labākās koncepcijas saldētavu uzlabošanai ilgtspējības ziņā: The Freezer Challenge 2023.
Lietotāji, tostarp jūs, var iegūt punktus, veicot pasākumus labas pārvaldības prakses, temperatūras regulēšanas un citās jomās, kā arī daloties ar informāciju par labāko praksi. Apbalvojumi tiks piešķirti tiem, kuri būs devuši vislielāko ieguldījumu enerģijas taupīšanā un paraugu uzglabāšanas uzlabošanā. Papildus savu saldēšanas iekārtu optimizācijai mēs visi mācāmies būt apzinīgāki attiecībā uz enerģijas patēriņu laboratorijā.
Kopš 2017. gada Izaicinājums ir ietaupījis vairāk nekā 24 miljonus KWh elektroenerģijas visā pasaulē, uzlabojot aukstuma uzglabāšanu.
Mūsu atbildības pret vidi dēļ Eppendorf ar lepnumu atbalsta Starptautisko saldētavu izaicinājumu 2023 jau sesto gadu pēc kārtas, sākot ar 2018. gadu.
Amerikāņu zinātniece, Kalifornijas Universitātes (Sanfrancisko, ASV) doktorante Laura Zēholcere (...
Bioprocesu izstrādē dati ir panākumu atslēga. Ir jāsaprot, kuri kritiskie procesa parametri ietek...
09.08.2024 01:05
Efektīva mijiedarbība starp manuālo un automātisko pipetēšanuEfektīva mijiedarbība starp manuālo un automātisko pipetēšanu Eppendorf prezentē savu jaun...
Dabaszinātņu laboratorijās, kur precizitāte un tīrība ir neatsveramas prasības, pieprasījums pēc...
08.07.2024 01:05
Eppendorf balva jaunajiem eiropiešiem