Katalogs

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

02.04.2023 00:04

Eppendorf ievieš pirmo mikrocentrifūgu ar ogļūdeņraža dzesēšanu

Vadošais dzīvības zinātņu uzņēmums Eppendorf iepazīstināja ar Centrifuge 5427 R - pirmo Eppendorf mikrocentrifūgu ar ogļūdeņraža dzesēšanu, lai veicinātu vēl ilgtspējīgāku laboratorijas vidi. Ar šo piedāvājumu klienti tagad var veikt dažādus molekulārās un šūnu bioloģijas pielietojumus, izmantojot dzesēšanas ierīci, kas satur dabisku dzesēšanas aģentu ar gandrīz nulles GWP. Lai aizsargātu savus paraugus - un planētu.

Dabiskajiem dzesēšanas aģentiem, piemēram, R290 (propāns), ir tikpat zems globālās sasilšanas potenciāls (GSP) kā CO2 (<3), savukārt parastajiem aukstumaģentiem, piemēram, R134a, GSP ir 1430, tādējādi, nonākot vidē, tiem ir nesamērīgi lielāka ietekme uz globālo sasilšanu.

Centrifuge 5427 R ar ACT marķējuma sertifikātu klientiem ir vēl vieglāk izvēlēties ilgtspējīgāku produktu, jo šis marķējums sniedz skaidru, trešās puses pārbaudītu informāciju par tā ietekmi uz vidi (piemēram, ražošanu, enerģijas un ūdens patēriņu, kā arī iepakošanu un produkta nolietojumu).

Tomēr jaunā Centrifuge 5427 R gūst punktus ne tikai ar uzticamu propāna dzesēšanu: Pateicoties kompaktajiem izmēriem un divu rindu rotoram FA-45-48-11, kas paredzēts līdz 48 x 1,5/2 ml mēģenēm, tā ir optimāls risinājums laboratorijām ar lielu paraugu caurlaidību. Pateicoties plašajam rotoru klāstam, tas ir arī laba izvēle vietās, kur instrumentu izmanto vairāki lietotāji: deviņas rotoru opcijas, kas sastāv no fiksēta leņķa un šūpoļu rotoriem, aptver plašu lietojumu klāstu molekulārās un šūnu bioloģijas jomā.

Vairāk ziņu

Bioprocesu izstrādē dati ir panākumu atslēga. Ir jāsaprot, kuri kritiskie procesa parametri ietek...

Efektīva mijiedarbība starp manuālo un automātisko pipetēšanu Eppendorf prezentē savu jaun...

ACT (Atbildība, konsekvence un pārredzamība) marķējums darbojas līdzīgi kā uzturvērtības marķējums u...

Dabaszinātņu laboratorijās, kur precizitāte un tīrība ir neatsveramas prasības, pieprasījums pēc...

Izmeklētāji 2024 - Klemensam Plaskai (Clemens Plaschka), Austrija

Neatkarīgā žūrija, kuru vadīja profesore Laura Mačeskija (Laura Machesky), 20 000 eiro balvai pie...