Katalogs

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

05.04.2023 00:04

Eppendorf pievieno digitālo dokumentāciju pievienotajai elektroniskajai pipešu sistēmai

Pipetes pārvaldnieks kalpo kā bezvadu vadības panelis Eppendorf pieslēgtajām elektroniskajām pipetēm, pievienojot jaunas funkcijas un revolucionizējot rokas pipetēšanas ātrumu un reproducējamību.

Ar šo inovatīvo sistēmu zinātnieki var viegli pielāgot pieslēgto pipešu režīmus, iestatījumus un tilpumus, izmantojot lielu skārienjūtīgu displeju.

Sistēmas šķidrumu pārvaldnieka funkcija piedāvā iepriekš definētus pipetes iestatījumus un tehnikas ieteikumus dažādiem šķidrumiem, nodrošinot konsekventus un precīzus rezultātus vairākos lietojumos. Lietotāji var arī definēt savus šķidrumu veidus ar attiecīgiem pipetes iestatījumiem.

Pipetēšanas ierakstu funkcija piedāvā risinājumu pareizai pipetēšanas darbplūsmas dokumentēšanai, ļaujot lietotājiem automātiski ierakstīt darbības un eksportēt ierakstus kā PDF failu, izmantojot USB.

Iepriekš Eiropā, ASV un Kanādā pipešu pārvaldnieks tika ieviests kā VisioNize® pipešu pārvaldnieks, bet tagad tas ir pārdēvēts, lai to atšķirtu no citiem Eppendorf digitālajiem piedāvājumiem, piemēram, VisioNize® Lab Suite.

Eppendorf ir apņēmības pilna nepārtraukti pilnveidot un ir pievienojusi jauno Pipetēšanas ierakstu funkciju kā bezmaksas programmatūras atjauninājumu esošajiem klientiem Eiropā, ASV un Kanādā. Tagad produkts pirmo reizi ir pieejams arī Āzijā un Latīņamerikā.

Ar Move It® pipešu integrāciju 2022. gadā, Pipetes pārvaldnieks tagad ir saderīgs ar visām Eppendorf Xplorer® (plus) pipetēm un ietver vairākas citas funkcijas, kas paredzētas, lai palīdzētu zinātniekiem pārvaldīt savu pipešu parku un viegli sadarboties. Šis būtiskais, viegli lietojamais rīks ir obligāts ikvienai laboratorijai, kas vēlas paātrināt un uzlabot pipetēšanas darba plūsmas efektivitāti un reproducējamību.

Vairāk ziņu

Bioprocesu izstrādē dati ir panākumu atslēga. Ir jāsaprot, kuri kritiskie procesa parametri ietek...

Efektīva mijiedarbība starp manuālo un automātisko pipetēšanu Eppendorf prezentē savu jaun...

ACT (Atbildība, konsekvence un pārredzamība) marķējums darbojas līdzīgi kā uzturvērtības marķējums u...

Dabaszinātņu laboratorijās, kur precizitāte un tīrība ir neatsveramas prasības, pieprasījums pēc...

Izmeklētāji 2024 - Klemensam Plaskai (Clemens Plaschka), Austrija

Neatkarīgā žūrija, kuru vadīja profesore Laura Mačeskija (Laura Machesky), 20 000 eiro balvai pie...