Katalogs

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

23.06.2023 01:06

Ilgtspējīga vadība: pirmajai elektroniskajai pipetei piešķirts ACT marķējums

Eppendorf Xplorer® un Xplorer plus vienkanālu pipetes ir sertificētas ar ACT® marķējumu My Green Lab®. Tas padara Xplorer par pirmo elektronisko pipeti tirgū, kurai piešķirts ACT marķējums. Tādējādi Eppendorf vēlreiz apliecina savu apņemšanos veicināt videi draudzīgu lēmumu pieņemšanu par pirkumiem laboratorijās visā pasaulē.

ACT etiķete, kas nozīmē "Atbildība, konsekvence, pārredzamība", sniedz laboratorijām skaidru norādi par ražotāju ilgtspējīgu praksi. Sertifikācijas pamatā ir ražošanas procesu, enerģijas un ūdens patēriņa, iepakojuma un utilizācijas novērtējums.


Xplorer pipetes tiek ražotas Eppendorf ražotnē, kas izmanto 100% "zaļo" elektroenerģiju un kurai ir stabila vides pārvaldības sistēma, ko apliecina ISO 14001 sertifikāts.


Pipetes ir izgatavotas no augstas kvalitātes, izturīga korpusa un virzuļa materiāla. Uzlādējams akumulators ar mazu enerģijas patēriņu nodrošina ilgu kalpošanas laiku un mazāku ietekmi uz vidi gadiem ilgi


Xplorer iepakojums ir izgatavots no gandrīz 90 % pārstrādāta un pārstrādājama materiāla, kas, protams, joprojām aizsargā elektronisko pipeti transportēšanas laikā, bet samazina ietekmi uz vidi.

Vairāk ziņu

Ar Mastercycler® X40 jūsu ikdienas laboratorijas darba rutīna būs ne tikai uzticama un efektī...

Takara Bio Inc (Takara Bio) un Eppendorf SE, divi vadošie uzņēmumi dzīvības zinātņu nozarē, ir gandarīti paziņot par sadarbību saskaņā ar stratēģisku sadarbības līgumu.
akcijas no 2023. gada 1. septembra līdz 2023. gada 31. decembrim
Uzņēmumā Eppendorf mēs apzināmies, ka plastmasas palīgmateriāliem laboratorijā ir ļoti liela nozīme. Tajā pašā laikā mēs apzināmies, ka mūsdienu zinātnes prasību un rūpju par vidi līdzsvarošana ir galvenais izaicinājums dabaszinātņu laboratoriju vadībā. Tāpēc mēs ievērojam principu "Samazināt, atkārtoti izmantot, pārstrādāt", kad vien iespējams, un kur vien iespējams, un aizvien vairāk paļaujamies uz bioloģisko izejvielu izmantošanu.

Šogad Hamburgā bāzētais dzīvības zinātņu uzņēmums Eppendorf SE prestižo pētniecības balvu pasnied...

Tā kā pētniecība un izstrāde ir laikietilpīga nozare, pastāvīgi ir nepieciešami digitālie risināj...