Katalogs

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

25.08.2023 01:08

Profila planieri no norelem

Bīdāmās durvis, atvilktņu izvelkamās durvis, bīdāmās sliedes vai bīdāmie slīdņi - norelem profilu slīdņu pielietojuma jomas ir daudzveidīgas. To pamatkorpuss ir izgatavots no izturīga cinka spiedienliešanas metāla un nodrošina zemu nodiluma pakāpi manuālo slīdņu vadīšanai, kas izgatavoti no alumīnija profiliem ar 8 mm gropi.

Profila slīdnis tiek vadīts gropē un veido izturīgu slīdni ar gludu gultni. No plastmasas izgatavotie iestiprinātie slīdes elementi nodrošina maigu alumīnija profilu lineāru kustību. Papildu eļļošana nav nepieciešama, tāpēc sistēma ir ļoti nejutīga pret netīrumiem. Tas nozīmē, ka profilu slīdni var izmantot arī sarežģītos vides apstākļos (putekļi, mitrums un netīrumi). Piestiprinājumus pie profila slīdņa var piestiprināt ar pievienotajiem M6 uzgriežņiem saskaņā ar DIN 439. Tā maksimālā pieļaujamā slodze ir Fmax = 50 N.


Pieejams arī ar stiprinājuma sviru

Norelem profila slīdnis ir pieejams arī ar stiprinājuma sviru, kas izgatavota no stiklšķiedru pastiprinātas plastmasas. Nospiežot saspiešanas sviru, profila slīdņa vidū esošais slīdošais bloks tiek pievelts pie alumīnija profila, lai slīdēšanas sistēma vairs nevarētu kustēties. 15 Nm pievilkšanas griezes moments uz savilkšanas sviras nozīmē 600 N pievilkšanas spēku. Šī profila slīdņa ar papildu saspiešanas ierīci pilnveidošana paplašina pielietojuma iespējas, piemēram, kā regulējamu aizbīdni.


Bīdāmās vadotnes ar vairākiem slīdņiem jāveido kā fiksētā gultņa (forma F, ar M6 skrūvēm) un peldošā gultņa (forma L, ar M5 skrūvēm) kombinācija. Tas kompensē formas pielaides un nodrošina vieglu kustību.

Vairāk ziņu

Pilna kravas automašīna ar inovācijām

20.03.2024 01:05

Viedie produkti no norelem
Risinājums bezkļūdu apstrādes procesiem
Jaunums no norelem: Lineārās rullīšu vadotnes
Trīs kandidāti aizraujošajā Motek finālā, uzvarētāju komandas - powered by norelem
Izbaudiet jaunus un pārbaudītus norelem produktus klātienē

MHP RIESEN Ludvigsburg ir gandarīta sveikt norelem, reģionālo globālo spēlētāju, kā jauno TOP par...