Katalogs

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

15.11.2023 05:11

Paaugstiniet savu standartu ar Mastercycler® X40

Ar Mastercycler® X40 jūsu ikdienas laboratorijas darba rutīna būs ne tikai uzticama un efektīva, bet arī paaugstināsies: Mūsu jaunais produkts piedāvā pārbaudītu uzticamību, un augstas kvalitātes termiskais ciklers tagad ir pieejams ikvienai laboratorijai. Atklājiet Mastercycler X40 un visas tā priekšrocības, kas paaugstinās jūsu darbu līdz jaunam standartam.
Mūsu Mastercycler X40 PCR ciklerim ir nepieciešama reproducējama nukleīnskābju amplifikācija un uzticama temperatūras homogenitāte. Kombinācijā ar intuitīvo skārienjūtīgā ekrāna lietotāja saskarni un ergonomisko vienas rokas vadību jaunais Mastercycler X40 paaugstina jūsu PCR standartus. Izmantojiet 0,1 ml, 0,2 ml mēģenes vai mēģenīšu sloksnes, kā arī jebkura veida 96 iedobju PCR plāksnes pēc izvēles - SafeLid droši aizsargā paraugus no iztvaikošanas. 12 kolonnu gradients atvieglo dažādu temperatūras soļu optimizāciju jūsu PCR protokolā. Pārnesot protokolus no lēnākiem ciklera modeļiem uz Mastercycler X40, jūs varat izmantot ērto programmas migrācijas funkciju, kas automātiski pielāgo rampas ātrumu, lai tas atbilstu jūsu pārbaudītajam PCR protokolam ar tieši tādu pašu izpildes laiku.

Digitālās nākotnes labā Mastercycler X40 var tieši savienot ar mūsu VisioNize® Lab Suite monitoringa, audita un dokumentācijas veikšanai.

Ilgtspējības mērķu sasniegšanai Mastercycler X40 ir tīrā kartona kastē ar minimālu putekļus aizsargājošu plastmasas maisiņu un samazinātu īsu rokasgrāmatu. Nelielā izmēra un nelielā svara dēļ tiek samazināta CO2 pēda, kas rodas pārvadāšanas rezultātā, un tā nelielais enerģijas patēriņš veicina CO2 emisiju samazināšanu ikdienā. Tīrais un modernais dizains ir vērsts uz intuitīvu un ērtu lietošanas pieredzi.

Vairāk ziņu

Takara Bio Inc (Takara Bio) un Eppendorf SE, divi vadošie uzņēmumi dzīvības zinātņu nozarē, ir gandarīti paziņot par sadarbību saskaņā ar stratēģisku sadarbības līgumu.
akcijas no 2023. gada 1. septembra līdz 2023. gada 31. decembrim
Uzņēmumā Eppendorf mēs apzināmies, ka plastmasas palīgmateriāliem laboratorijā ir ļoti liela nozīme. Tajā pašā laikā mēs apzināmies, ka mūsdienu zinātnes prasību un rūpju par vidi līdzsvarošana ir galvenais izaicinājums dabaszinātņu laboratoriju vadībā. Tāpēc mēs ievērojam principu "Samazināt, atkārtoti izmantot, pārstrādāt", kad vien iespējams, un kur vien iespējams, un aizvien vairāk paļaujamies uz bioloģisko izejvielu izmantošanu.

Šogad Hamburgā bāzētais dzīvības zinātņu uzņēmums Eppendorf SE prestižo pētniecības balvu pasnied...

Eppendorf Xplorer® un Xplorer plus vienkanālu pipetes ir sertificētas ar ACT® marķējumu M...

Tā kā pētniecība un izstrāde ir laikietilpīga nozare, pastāvīgi ir nepieciešami digitālie risināj...